Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karin.1

Mała czarna na studniówkę? Co sądzicie?

Polecane posty

bardzo ładna :) mi osobiście podoba się jeszcze środkowa w ostatnim rzędzie ;)

Gość no ludzie
jak sprzedajecie swoje rzeczy na allegro, to spróbujcie chociaż zrobić ostre zdjęcie.

Gość zielony kotek
sąlepsze To nie jest dobra sukienka na studniówkę. Jest za mało odważna, nie ma w niej pazura. Wyglada jak sukienka na imieniny u cioci. Będziesz wygladała jak sierotka

Gość upuje
a ja szukam sukienki takiej, jaką miała Ania (trzebiatowska) w `Nie kłam kochanie`, kiedy byli w nocy w Krakowie i tńczyli cygański taniec. nigdzie nie moge takiej znaleźć:O

troszkę taka za mało wystrzałowa jak na studniówkę :P dziewczyny na pewno się wystroją a Ty będziesz se czuła jak sierotka .. sukienka, która chcesz jest bardzo elegancka i gustowna ale jeśli na studniówke to zrób sobie fajny makijaż i odważniejsza biżuteria i będzie ok ;)

Gość httgtttttt
a dla mnie na studniówce jak ciocie klocie wyglądają te dziewczyny co się ubierają w kiecki a la beza ta jest bardzo fajna i właśnie młodzieńcza, a pazur powinna nadać fryzura i makijaz. jak ktos jest szarą myszką z urody to sukienka nic nie zmieni z dodatków radzę postawić na jakąś branzoletkę ze względu na bogatą górę - kolczyki mogą za bardzo zamieszać, o naszyjniku nie wspomnę też miałam na studniówce małą czarną ( z koronkowym dekoldem ) i wyglądałam najlepiej ze wszystkich dzieczyn z danej klasy ( zdanie chłopaków ) . pewnie właśnie dlatego że miałam małą czarną pokazującą nogi i podkreślającą sylwetkę, a nie wystawną bezę czy sukienkę do ziemi