Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks randka

znalazłam w jego kompie

Polecane posty

Gość zostaw i pokaz
i miej chociaz satysfakcje jak bedzie ci kurwiarz jakiś kit wstawić :o

Gość ja tez nie raz
pokazalam, kazalam mu przy mnie otworzyc swoja poczte, mial konta naportalach i wysylal kobietaom erotyczne zdjecia.spakowalam sie i wyszlam.plakal i przepraszal. powiedzial, ze nigdy do nieczego nie doszlo, ze szukal tylko adoracji , potwierdzenia swojej atrakcyjnosci

Gość ja tez nie raz
dltego moze nie wtaro od razu wyrzucac z domu i wyzywac od najgorszych. porozmawiaj z nim, wszystko zalezy od tego jak bedzie sie tlumaczyl

Gość seks randka
ja też nie ale ja mam zdjecia w trakcie,fakt nie ma f.. w srodku,ale sytuacja jest oczywista.Nie wiem dlaczego to zrobił?moze ktoś się wypowie?

Gość seks randka
do ja tez nie raz Już jak wrócił czułam,że coś jest nie tak,do niczego się nie przyznał,wiem,że teraz też bedzie kombinował.Internet to zmora związków:P

Gość ja tez nie raz
przepraszam, musialam nie doczytac. jesli jestes twarda kobieta to odejdz i nie daj soba pomiatac. pewnie powie ze to byl pierwszy i ostatni raz i takie tam. zostaw zdjecie na pulpicie spakuj sie i pojedz do kolezanki

Gość ja tez nie raz
jeli chdzi o internet to masz zupelna racje...ja dalej mam pewne obawy czy moj nie siedzi na tych wszystkoch kurewskich portalach. Twoj mezczyzna ostentacyjnie zdradzil Ci, ale najlepiej nie rob awantury, badz oziebla to najbardziej go zaboli i poczuje sie jak wielkie G

Gość seks randka
wychodzić mi się nie chce,tym bardziej,nie mam ochoty opowiadać koleżance jakiejkolwiek o jego występach:-o.Zobaczymy czy coś powie jak zobaczy fotki.Masz rację oziębłosć;),to jest to..

Gość dfsdf
"Ogólnie nie mogę narzekać,ale coś takiego" to nie narzekaj 🖐️

Gość seks randka
nie rozumiem dlaczego ?z nudów?oj dam mu popalić:P

Gość seks randka
dfsdf Ch,..powstrzymuję sie,odrzucam propozycje w imię jakiejs k... miłosci i coś takiego!!!!Nie chcę takiego gównianego związku,babka wyglada na zadbaną,ale pewnie pieprzy się na lewo i prawo. Nawet nie jestem specjalnie zazdrosna,tylko to obrzydzenia:-o

Gość niunelka
to ze rozsylal fotki nago, nie znaczy, ze zdradzil;] w kazdym razie swiadczy to o tym,ze seksualnie nie jest spelniony;p

Gość seks randka
niunelka nie wiem czy rozsyłał.Na fotkach jest z jakimś babskiem,zdjęcia z seksu,twarzy nie widać,ale poznaję:P

Gość seks randka
nie prowokacja.Coś tak idiotycznego spotkało mnie pierwszy raz w życiu:( Dlaczego niby siebie warci?Ja nie zdradzam,mimo,ze jestem atrakcyjna,niezależna finansowo,babka na stanowisku.Wiem,że to wszystko wygląda tragikomicznie:-o

Gość zemsta........................
Zemścij się i ustam mu na naszej klasie :))

Gość seks randka
zemsta nie rozumiem:-O

bo opowiadasz o tym tak sucho..facet cie zdradzil,a ty tu siedzisz, zadajesz oczywiste pytania, jestes niby atrakcyjna ,masz powodzenie blabla i zastanawiasz sie co jeszcze z tym kolesiem zrobic i czy mu nawet o tym powiedziec ,ze wiesz...??!!

Gość całkowicie czarny kot
ten twój facet nie dość, że oszust i kłamca, to jeszcze debil zostaw mu te zdjęcia na pulpicie, a jako tapete ustaw jedno z nich

Gość a jak to jest tak naparwde
a nie widac twarzy jego na tych fotkach czy ich obu? a moze to nie on?:o a babka ładna? w jakim jesteście wieku?

19:23 [zgłoś do usunięcia] ja tez nie raz pokazalam, kazalam mu przy mnie otworzyc swoja poczte, mial konta naportalach i wysylal kobietaom erotyczne zdjecia.spakowalam sie i wyszlam.plakal i przepraszal. powiedzial, ze nigdy do nieczego nie doszlo, ze szukal tylko adoracji , potwierdzenia swojej atrakcyjnosci 19:25 [zgłoś do usunięcia] ja tez nie raz dltego moze nie wtaro od razu wyrzucac z domu i wyzywac od najgorszych. porozmawiaj z nim, wszystko zalezy od tego jak bedzie sie tlumaczyl I po tym go nie wyrzuciłaś? :O Nie wierzę :( A potem pójdzie dalej w potwierdzaniu swojej atrakcyjności idąc do łóżka z inną?

Gość seks randka
pisałam już,że nie widać twarzy,ani jej,ani jego,poznałam ,wiem,ze to on.Babka ma ładne ciało,oczywiście "solar",wygolona itp Opowiadam sucho i co z tego,chyba wpływ mojej pracy:-o,tam nie mogę sobie pozwolic na sentymenty i słabość.Moze przeniosłam to do domu i on źle się z tym czuje????

Gość seks randka
energiczna to nie ja pisałam:-o

no ale jakos z nim to sie "cackasz" i sie zastanawiasz co jeszcze z tym zrobic i tak go nie kochasz , wiec odstąp innej;)

Gość seks randka
no kurde;)chyba masz racje.On nie chce odejsć