Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna aaa

gdzie Ci fajni mezczyzni?

Polecane posty

Gość samotna aaa

hm nie ma ich? dlaczego ja zawsze trafiam na takich palantów? jeden gorszy od drugiego...

"fajni - mężczyźni - te dwa słowa wzajemnie się wykluczają" no proszę, następna "mądrość" mojej ulubienicy :D wybacz, nie mogłam się powstrzymać ;)

Gość easy
Wyginęli niczym dinozaury...:)

Gość samotna aaa
nikt nie jest doskonaly, ale niektorzy zachowują sie jak małe dzieci, a moze wogole nie umieją sie zachowac odpowiednio do sytuacji, pisa cosarobia cos innego tak zgadzam sie z tym ze te dwa slowa sie wykluczaja;) niestety

Gość easy
Nie no parę egzemplarzy się znajdzie ale oni są zajęci wiec nie wchodzą w rachubę.:(

Gość DKMG
siemka Szubrawiec pracoholiku:P mężczyźni są tylko kobiet nie ma :P

Facet jest fajny dopóki nie poczuje sie zbyt pewnie pozniej mu odbija czyli jednym słowem normalnych, fajnych facetów nie ma :)

klaudka :) barzdo cię lubię, jesteś fajnai mądra i ogólnie super , świetnie mi się z tobą gada, podziwiam cię , jesteś MOJOM FANKOM :P

Gość easy
Dobry wieczór!

Gość easy
No właśnie! Musi być fajny jak np.buty...:)

Gość BLK
Modliszka33_ dobrze mówi "fajny" to bardzo szerokie pojęcie jakieś doprecyzowanie by się przydało. Dobrze będzie jak powiesz, jaki jest nie fajny, wtedy będzie jaśniej :). Pozdrawiam.

Gość easy
Japonki,gumowce....

Gość samotna aaa
taki ktory jak cos mowi to to robi a nie pierdoli o czym s a pozniej nic;/ tacy sa najgorsi, taki ktory by sie normalnie zachowywal i nie byl zadnym babiarze, juz chyba nie znam takiego:(

"barzdo cię lubię, jesteś fajnai mądra i ogólnie super , świetnie mi się z tobą gada, podziwiam cię , jesteś MOJOM FANKOM" ja Twoją??? kontekście tego, co napisałaś to wychodzi, że chyba raczej Ty moją :D Pomylio się znowu znaczenie słowa "fanka"??? Nic nie szkodzi, sprawdzisz raz jeszcze, zapamiętasz i znowu będzie git :)

Gość DKMG
samotna aa to w końcu pierdoli czy nie bo nie wiem

klaudka - nie wiesz , ze to taki joke był z TOM FANKOM ??!!! ehh.... :) i nie pisz już do mnie bo mnie osłabiasz - mimo to pozdrawiam

Gość BLK
No myślę, że jakiś nie-babiarz to się znajdzie z dotrzymywaniem słowa różnie bywa, ale wtedy najlepiej spokojnie wytłumaczyć co jest nie tak i czekać na reakcję. Przede wszystkim to najlepiej zbyt wiele sobie od razu nie obiecywać. Moim zdaniem żeby kogoś poznać bliżej potrzeba ok 3-4 miesiące, dopiero po tym czasie można sobie coś więcej obiecywać. Więc mieć dystans a nie będzie rozczarowań. ;)

samotna aaa taki ktory jak cos mowi to to robi a nie pie**oli o czym s a pozniej nic;/ tacy sa najgorsi, taki ktory by sie normalnie zachowywal i nie byl zadnym babiarze, juz chyba nie znam takiego teraz bede sie czepiac:P normalny czyli....? dla jednej "normalne" bedzie jak facet bedzie w łózku traktował ja jak"dziwkę" a dla innej jest to nie do przyjęcia... tak więc pojęcie normalności też jest względne.. należy jasno pracyzować swoje oczekiwania:P:P pozdrawiam:P:P:D

"klaudka , ale masz intelekt wyostrzony, normalnie żyleta..." a moze jednak coś po swojemu spróbujesz sklecić, niunaaa??? Niech powieje od Ciebie trochę oryginalnoscią dla odmiany, a co sobie będziesz żałowała . Taka byskotliwa kobietka, świetnie czytająca ze zrozumieniem ... :P

Gość samotna aaa
nie chodzi mi o zwiazek , zadne obietnice ale jak sie do ostatniej chwili mowi ze sie gdzies z kim pojdzie i dzien przed jak ja sie pytam o to to on nic nie odpsiuje chociazjest dostepony to cos tu jest nie tak, a tak chcial isc, dzien prezd pisal ze idzie itp, nie wiem dlaczego tak sie zachoiwal;/

a i owszem - błyskotliwa - tu cię boli?? klaudka nie pisz do mnie i już:) już mnie trochę nudzisz...

samotna "nie byl zadnym babiarzem" - no to się złap za jakiegoś homo, oni nie są babiarzami;)

Gość dobraco tu tyle pisać
szkoda klawiatury. przelece was wszystkie i po kłopocie :classic_cool: