Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie miesci mi sie w glowie

dlaczego na Kafe Damska Torebka usuwaja wypowiedzi pod recenzja?

Polecane posty

Juz chyba 10 przypadkow takich zauwazylam, jestem kosmetoholiczka i lubie sie wypowiadac, testowalam duzo produktow takze po prostu wyrazam swoja opinie pod recenzjami produktow, tak jak wszystkie inne dziewczyny, rzeczowa opinia nie kloce sie z nikim, niczyjego zdania nie podwazam itd. Po paru dniach jak wracam sobie poczytac to juz opini nie ma, ale kilku albo tylko wybrane usuniete! Dlaczego?

tez tak kiedys mialam, ze ocenilam produkt. cweszlam pozniej aby sprawdzic czy ktos to skomentowal, a recenzji nie bylo :O moze niech zlikwiduja mozliwosc komentowania skoro i tak usuwaja.

Nie zapytam pan z redakcji bo one dosyc agresywnie odpowiadaja, z drugiej strony je rozumiem bo widze jak tam najezdzaja na nie czasem komentatorki, np. na pania A.G. albo U. to mozna stracic cierpliwosc. Mimo wszystko zloszcze sie jak moje wypowiedzi sa usuwane!

Gość princeska22
A czy to byly krytyczne recenzje?

nie, pamietam ostatnio co usunely to moja wypowiedz na temat pewnego balsamu, recenzja byla jak najbardziej pozytywna i moj komentarz takze, dopisalam w nim jeszcze kilka informacji nieuwzglednionych w recenzji. z innych komentarzy to byly pytania o cene, dostepnosc itd, na drugi dzien wszystkie byly usuniete. Teraz patrze to sa nowe, praktycznie takie same. Nie rozumiem

Gość etbdsgbm
up

Gość mnie też to wkurza jak....
ch*****ra!!!!!!!!!!!Pisałam swoja recenzję na temat pudru kulek i ta opinia była negatywwna ze względu na cene produktu,bo były kulki ze sprzedaży bezpośredniej firmy:Or*****me" no i skasowali.

Zastanawia mnie teraz dlaczego nie usuwaja tych bzdur o tescie na IQ, ktory ktos wrzuca pod kazda recenzje, tylko normalne komentarze.

Gość kijanixca
no!

Gość bo to są sponsorowane...
artykuły,a wzasadzie reklamy i nie może byc niepochlebnych opinii.

Gość w glowie mi sie nie miesci
ale ja pisalam, ze moja opinia byla pochlebna.