Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ami ami

opoznienie okresu

Polecane posty

Gość ami ami

mam pytanko czy jest jakiś jakiś sposób na przyśpieszenie albo opoznienie okresu ???? plisssssssss czy ktoś zna ???

Gość chichinka
ja znam sposób na opóźnienie, aż 9 miesięcy:D

Gość ///mmm///
stres

Gość ami ami
ale ja serio pytam :( mam dostac okres 10 a 13 mam pilny wyjazd na 4 dni i bardzo bym chiała go przyśpieszyć albo opóznic o kilka dni, czy ktos zna jakis sposób ??

Gość chichinka
był taki topik, chyba ''jak wywołać okres'', sama próbowałam paru sposobów, ale szczerze mówiąc nic nie pomogło:)

Gość ami ami
:( nie dobrze

Gość chichinka
ale polecam tampony:)

Gość ami ami
oj to nie o to chodzi, ja przez 2 dni umieram z bólu :( i cały czas mam być na spotkaniach róznych wiec chyba tam umrę :(

Gość Kluśka
Sama i nagle nic nie zrobisz. Jakbyś brała pigułki antykoncepcyjne (lub hormonalne) to dało by się coś zrobić, można opóźnić okres podczas brania pigułek. Jak na razie nic nie zrobisz (broń Cię Panie nie pożyczaj od jakiejś koleżanki pigułek!!! Nie rób nic na rękę własną), polecam No-SPA-ę (działa rozkurczowo, ale rozrzedza krew, może się z Ciebie bardziej "lać" , aczkolwiek to zależy od organizmu) lub Ibuprom Max. Wszelkie "domowe" sposoby o których się pisze mogą bardziej zaszkodzić niż pomóc!! Jak tylko będziesz miała czas to zasięgnij porady ginekologa- pamiętaj że pigułki należy zacząć brać po miesiączce (zależy od pigułek). Lekarz Ci pomoże, ale teraz mogą pomóc Ci tylko leki rozkurczowe... Pozdrawiam:-)