Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama taka pytajaca

zamienniki klocków duplo

Polecane posty

Gość mama taka pytajaca

czy znacie jakas firme produkujaca podobne klocki a w mniej przerazajacej cenie??widziałam rozne tansze podobne do lego ale akurat takich wiekszych jak duplo nie:(

Gość blada gienia
Gość mama taka pytajaca
dzieki bardzo za odpowiedz ale niestety nie o takie mi chodzi,bo takie zwykła plastikowe to smyk juz ma

a te z wadera? nie wiem jak na zywo wygladają ale widzialam dziś w sklepie i na opakowaniu wydawaly sie fajne.

Jakosci Lego nie dorowna zadna firma, wiec nie bez powodu nie sa taniutkie. Lego sa warte ceny.

aa juz ktos wadera proponowal. no to niestety nie mam pomyslu.

do normalych lego pasuja cobi ale do duplo jeszcze nie znalazłam :( na pocieszenie mogę powiedzieć że używane Duplo w super stanie mozna kupić na allegro u \"duplowce\" :D

Gość mamusia_Kubusia_07
A ja jestem zafascynowana tym jak moj synek bawi sie Mega bloksami maxi. Mimo ze mam prawie wszystkie zestawy duplo primo po starszej córce,to odkrycie Maga Bloksów mnie bardzo cieszy.poniewaz są wg mnie bardziej kreatywne niż duplo.

Gość kjusta1
Ja kupuję zamienniki Lego Duplo z firmy Jixin i Big- mają swoje zakładki na allegro. Super jakość. Polecam serdecznie.

Gość gość
Mamy Duplo, ale dobrze też sprawdzają się te z Wadera (choć trochę cięzej o obsługę u młodszych maluchów). Furorę natomiast u nas stanowią klocki waflowe (kupiłam na allegro chyba 200 klocków za mniej niż 100 złotych, a mamy w domu wielkie pudło :P) Duplo są jednak "najbardziej przyjazne" małym rączkom.