Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alka...a

Pomóżcie mi się zmienić.Co byście zrobiły z takim wyglądem jak mój?

Polecane posty

Gość Alka...a

Moja twarz wygląda prawie identycznie jak ta w tym programie http://www.zepter.com/vmakeup/index.php?lang=pl , z tą różnicą że mam zielono-niebieskie oczy i ciemne włosy(z natury jestem szatynką,ale farbuje włosy na czekoladowo). Pomóżcie mi coś zmienić.Jakąś fryzure , makijaż?Co mi pasuje?

Gość fhjhs
tak sie nie da dobrac ;/;/

Gość Alka...a
Tej przykład pokazalam ,żeby było widac mój kształt twarzy , proporcje itp.I co nie da się naprawde?:(

po twoim opisie twarzy to dla mnie jestes super ale jesli chcesz zmienic kolor wlosow to proponuje rude A jaka masz dlugosc wlosow?

Gość Alka...a
Wcześniej miałam własnie rude włosy:) Mam bardzo długie , do połowy pleców, proste.

Wiec nie rozumiem po co chcesz cokolwiek zmieniac jestes ladna masz dlugie wlosy co u kobiet teraz zadkosc zatem masz pewnie powodzenie u facetow wiec po co cokolwiek zmieniac .Sadze ze sama sobie sie nie podobasz i to jest twoj problem ( jesli sie nie myle ) postaraj sie zaakceptowac to jaka jestes i wiecej wiary w siebie Nie upiekrzaj tego co i tak jest juz piekne.

Gość Lubię Rosjan
"La Donna e mobile" i tyle w temacie kobieta zmiennośc ma wpisaną w swoją duszę

Gość filipinka678
Taki jasny miedziany byłby fajny:) A jeśli chodzi o makijaż... Do obecnej fryzury to brązy, beże... złoty może. Choć według mnie nie ma sensu niczego zmieniać. Fajny tusz do rzęs, tylko koniecznie brąz, np. czekoladowy brąz Lancome http://www.lemonnet.pl/p/pl/71322/tusz+do+rzes+z+baza+cils+design+pro+custom+design+.html i postaw na naturalność. Według mnie wyglądasz super!