Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaa help

problem ze skórą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Wiem, że to nie to forum, ale tu piszę i Was się wolę zapytać... co to jest jak fragment skóry staje się wysuszony... od tygodnia mam taką wysuszoną plamkę na policzku... ten fragment skóry w góle nie wytwarza lipidów

dodam jeszcze że pies mie w tym miejscu polizał, jakiś tydzień temu

Gość gocha123
a fuuuj

Gość mercy street
Liszaj może

Gość vfvfgvf
mialam to samo!!!! ale na szyji nie wiem co sie stalo ale ta miaalm sucha skore szyji i twarzy zemasakra!! na szyji mi az cala zlazila!! luszczyla sie. wygladalo to starsznie nic nie pomagalo jak atopowa skora wygladalo i tez wlasnie od takiej plamki sie zaczelo. zadne tluste kremy nie pomagaly nic.. poszlam do dermatologa przepisal jakas robiona masc i zeszlo..ale meczylam sie z 2 miesiace z taka suha skora jak umylam to byla tak sciagnieta ze nie moglam nawet sie usmiechnac!!! nie mam pojecia co to bylo ale zaczelo sie jak u ciebie tak samo!! dobra jest maseczka lipidowa z iwostinu.. dostaniesz ja w aptece..

Gość to pewnie grzybica
suche,łuszczące się miejsce...nie ma na to nic lepszego niż płyn Acifungin forte...zaraziłam się tym od mojego psa gdy był jeszcze szczeniakiem i dermatolog przepisała mi na to masc i powiedziała ze po tej masci przez miesiąc moze to schodzić i robic się brazowe :O...w ten sam dzień poszłam z psem do weterynarza i zapisał mu ten A CIFUNGIN forte...powiedziałam u ze sie od psa zaraziłam i tez kazał mi tym smarować...po 5 dniach nie było po tym sladu....miałam to na szyi...nie martw się ten płyn jest dla ludzi :)