Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nortonka 32

TAK czy NIE?

Polecane posty

Gość nortonka 32

Mam rodzine. Meza ktory chyba jest dobrym czlowiekiem, wspanialego synka prace ktora daje mi wiele satysfakcji i wlasciwie mam wszytsko co sobie wymarzylam ale...No wlasnie jest jedno ale. Moje malzenstwo przechodzi powazny kryzys. Niwiem czy ja z wiekiem sie zmieniam czy mi odbija? Ze potrzebuje obok siebie faceta ktory bedzie facetem? Bo w naszym malezenstwie to niestety ja nosze spodnie:(Znudzilo mi sie to i potrzebuje teraz kogos kto bedzie dla mnie oparciem. przyjacielem, kochankiem.Powiedzcie czy ktoras tez przechodzila taki kryzys w malzenstwie? Czy warto ratowac zwiazek, czy jest szansa ze po 9 latach sex z tym facetem da mi satysfakcje i bede biegla do niego jak zakochana nastolatka? A moze odpuscuc sobie te walke?

Gość nortonka 32
zastanawiam sie chwilami czy go kocham? a w duszy pragne innego....

Gość TrueLove
Nigdy nie bylam z kims tak dlugo, ale uwazam,ze do tanga trzeba dwojga.Zadam Ci pytanie: czy on chce zmiany? sama nic nie zdzialasz, chyba ze odejdziesz i z innym Ci sie ulozy,ale to wcale nie powiedziane.Wlasciwie wg mnie, teoretycznie i logicznie masz wybor jezeli on nie zaangazuje sie w poprawe zwiazku: albo akceptujesz tak jak jest i nie marudzisz, albo odchodzisz.Jednak nie warto liczyc ,ze ktos inny bedzie lepszy.Ale przynajmniej dasz sobie szanse i nie bedziesz do konca zycia zalowac, ze nawet nie sprobowalas. Takich facetow jak on jest na peczki.Jak juz nie wytrzymasz samotnosci po separacji, to zawsze taki sie wygodny nawinie. Kazdy przecietny facet marzy o wygodzie.Nie wydaje mi sie ,zebys byla przecietna kobieta. Pozdrawiam.Sorki,ze troche oschle to napisalam,ale jestem zla na niego!masz prawo byc kobieta w koncu!

Gość nortonka 32
dlaczego uwazasz ze nie jestem przecietna kobieta?heh jest duzo prady w tym co napisalas.

Gość TrueLove
Bo po kilku zdaniach czuc,ze masz klase!powaznie

Gość zostaw go

Prawda jest taka, że gdybyś trafiła na damskiego boksera/alkoholika/niewiernego/etc., marzyłabyś o życiu jakie masz teraz. Czyż nie? ;) Zatem... najwyraźniej jest Ci za dobrze, by docenić to, co osiągnęłaś do tej pory. Oczywiście masz prawo oczekiwać/chcieć/wymagać więcej, oby tylko to \"więcej\" nie okazało się czymś gorszym ;) Z innej beczki. Na czym dokładnie ten kryzys polega? I co dotąd zrobiłaś, żeby zaprowadzić zmiany?

Gość ja ci powiem tak
ja mialam w mlodosci podobnie. zostalam z mezem mimo ze kochalam innego i nie oplacilo sie bo zaluje ego dzo dzis.

Gość nortonka 32
siedze wlasnie w pracy i czytam wielbicielu to co napisales i wiesz co chyba cos w tym jest. Moze ja szukam czegos innego bo po prostu u mnie w zwiazku jest rutyna i na nic wiecej nie moge liczyc?