Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła samotna z wyboru

Wyzwoliłam się z myślenia o byłym -czuje żę żyje!!

Polecane posty

Tylko jedno będzie nas całe życie łączyć ale tylko ja to wiem :-) Dziewczyny nie patrzcie ślepo na facetów jak już nie ma szans na nic ja zbyt pozno sie przekonałam..jednak człowiek uczy sie całe życie na własnych błędach ponoć:-)

:-)

Gość OLOLOL
jeśli to dziecku to mam nadzieje że mu o tym powiesz

Gość nie sciemniaj

Kiedyś chciałam,nawet probowalam ,wycofalam sie i baaaardzo dobrze bo sie przekonałam..to długa historia ,szkoda słów, teraz już mi na nim nie zalezy ....cala nasza znajomosc to jedno wielkie nieporozumienie ...:-( Ale nie o mnie chce pisac ,bo duzo tutaj czytam o dziewczynach ktore usilnie chca zatrzymac przy sobie faceta ..naprawde nie warto ..szkoda czasu na zludzenia ..zreszta ja nie wiem teraz co ja w nim widzialam ..naprawde sama sie zastanawiam:-)

Nie nie powiem ..już za pozno...gdybyscie wiedzieli jak ta nasza znaajomosc wygladala byscie mi przyznali racje ..ja sobie jakis mc temu przeanalizowalam wszystko ,przypomnialam od poczatku to jestem w szoku ze ja taka idiotka bylam,narzucalam sie,walczylam o cos co bylo chore-toksyczne. Zmądrzałam:-) Teraz juz musze myslec o spokojnej przyszlosci:-) Dlatego jeszcze raz powtarzam dziewczyny obodzcie sie ze zlego snu:-)

Gość pelna nadziei
tylko jak to zrobic? Jak przestac myslec skoro serce ciagle glupio kocha? Chcialabym, wiem ze zycie byloby wtedy duzo latwiejsze, ale nie potrafie Te ciagle mysli o nim same sie pojawiaja Nie ma nad nimi kontroli Po prostu pojawiaja sie wciaz i wciaz....

Gość całkowicie czarny kot
jestem blisko:-) chce to napisać... jestem blisko:-) był dziś - milutki, fajniutki, a ja... też świeżo po lekturze bloga panny z która mnie zdradził, świeżo po oglądnięciu ich wsolnych zdjęć i świeżo po lekturze jej zalanych łzami wpisów o tym, jak ją zdradził smiech mnie pusty ogarnia:D czuję jakby spadło ze mnie 80 kilo :D:D

Gość kikoo
Klin KLINEM!!!!!! prawda stara jak swiat. trzeba sie znow zzakochac i stara milosc idzie w niepamiec!!! to ja wam mowie!!

Tak trzeba sie znow zakochac:D Ja sie zakocham za 6 mcy:D W moim przypadku to bylo przez to ze ja bylam po pewnych przezyciach i jakos tak wyszlo,te rozmowy ,wszystko z nim zwiazane tak mnie wciagnelo ze byl moment ze wszystko bym dla niego zrobila normalnie tak zauroczona nim bylam,i teraz z perspektywy czasu to np dzis jakbym sie z nim poznala to juz by tak nie bylo ..bo pierwsze spotkanie i drugie z nim to wcale na mnie wrazenia nie zrobil ..ale ja nie patrze na wyglad tylko uwielbiam mądrych:-P Nie wazne to juz za mną:D

Gość ja za okolo 2 tyg
:)

Gość to nie boisz sie
Ja też bym sie chciała wyzwolic ale nie jest łatwo.a nie boisz sie że on cie kiedys zpotka z dzieckiem jak już urodzisz i sie domysli?

Gość złote runo
Hmmmm nie interesuje mnie to ..ja juz wszystko odpuscilam ..jak to sie brzydko mowi spłynelo po mnie jak po kaczce:D

Gość złote runo
Tak jak kolezanka ,autorka przestalam myslec i da się naprawdę!

to nie boisz sie------nie boje sie bo już nie zalezy co on mysli,pomysli itd tak jak jemu na o mnie od poczatku znajomosci

Amant Wszech Czasów (amantws@yahoo.de) Widać bachor ma być po to aby adoratoów odstraszać.....bardzo sie mylisz:-

Gość trudno nie wierzyć w nic
babeczki kochają za bardzo i to jest nasza gatunkowa klęska, trzeba lat, żeby to zobaczyć, pojać i zwalczać, każdym możliwym sposobem.

trudno nie wierzyć w nic babeczki kochają za bardzo i to jest nasza gatunkowa klęska, trzeba lat, żeby to zobaczyć, pojać i zwalczać, każdym możliwym sposobem....jasne jeśli to rzeczywiscie była miłośc a nie silne zauroczenie :-)

:-)