Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka milosci

------ Cos ze mna nie tak????

Polecane posty

Gość lalka milosci

Witam Was wszystkich.. Problem mam taki ze nie moge znalezc sobie chlopaka.. a jestem inteligenta..podobam sie facetom..ale tez jestem wymagajaca..to chyba nie jest zle ze znam swoja wartosc..i nie mowie ze jestem przy tym zarozumiala bo nie jestem..nie chce byc z kims tylko zeby kogos miec bo to bezsensu..chcialabym sie zakochac i byc kochana.. Wiecie patrze tak na niektore moje kolezanki..i nie szanuja tego co maja..albo prowadza bujne zycie erotyczne zmieniajac ciagle partnerow a i tak na koniec trafia sie im fajny facet.. Dodam ze jestem otwarta osoba..nie unikam ludzi..mozna pogadac ze mna o wszystkim..a najgorsze ze mnie sama ciagnie to "nieodpowiednich facetow" (czyt.lubiacych zmieniac partnerki albo zsjetych).. Co ja mam zrobic..ktos mi moze poradzic..

Gość ips
No dobra, a ile masz lat?

Gość MAŁY DIABLIK
Znajdż sobie dziewczynę?

Gość lalka milosci
22 lata

Gość lalka milosci
hrabinka no sa..

Gość MAŁY DIABLIK
Mamuśki już śpią...

Gość ips
A w ogóle kogoś miałaś czy nic? Jeśli jesteś otwarta, spotykasz nowych ludzi, to wcześniej czy później trafisz na tego "swojego" faceta.

Gość lalka milosci
Mialam kilku chlopakow ale to nie byly az takie powazne zwiazki..to byla pierwsza fascynacja ktora wygasala..no a ostatnio kiedy bylam zakochana to wlasnie w nieodpowiednim facecie wiec sie to skonczylo..

Gość lalka milosci
ips wolalabym predzej niz pozniej..to jest tak ze mam taka potrzebe milosci wlasnie..ale tez i wymagania..ktorym w sumie kazdy normalny facet moze sprostac..

Gość ips
To normalne, że pragniesz miłości, każdy tego chce. Jesteś młoda, szukaj, nie przestawaj.

Gość MAŁY DIABLIK
Do hrabianka: najmocniej przepraszam.:)

Gość ips
A skoro twoje koleżanki prowadzą bujne życie erotyczne i trafiasz na facetów zmieniajacych laski jak rękawiczki to może czas zmienić towarzystwo?

Gość lalka milosci
ale wiecie najgorsze jest to ze ja siedze teraz za granicami kraju..tu nie ma wielkiego wyboru jesli o polakow chodzi..a samotnosc doskwiera

Gość desert
Nie martw sie dziecko, jeszcze wszystko przed Toba, nie trafilas na swojego i tyle. Poki co zakochuj sie, na milosc jeszcze przyjdzie czas.

Gość dfdsfdsfd
Pewnie jestes PASZTETEM

Gość lalka milosci
ips zycie erotyczne moich kolezanek mi nie przeszkadza to ich zycie ich sumienie..a faceci na ktorych ja trafioam tez nie sa z ich srodowiska..chociaz jedno ich laczy..

Gość lalka milosci
dsf,...czy jakos tak.. pewnie jestem;P ale nawet pasztety maja kogos..

Gość dfdsfdsfd
podobam sie facetom---ale pasztety rzadko podobaja sie facetom Masz pewnie za duze wymagania w stosunku do tego co mozesz dac :p

Gość lalka milosci
dfd..ja moge duzo dac..chyba nawet wiecej niz sama chce dostac..a co do twojego okreslenia pasztet to uwazam je za strasznie prymitywne..

Gość dfdsfdsfd
Zgadzam sie ze jest prymitywne-ale tu panuje anonimowosc i mozna sobie pozwolic na szczerosc

Gość lalka milosci
na prymitywna szczrosc

Gość dfdsfdsfd
Wiesz ile osob zgrywa inteligentow i nie wiadomo kogo a prywatnie sa chamami i prywitywami ---nie sluszalas np nagrania Tomasza Lisa jak opierdala swoich pracownikow?

Gość lalka milosci
zreszta wyglad akurat nie jest moim problemem...ocenic go tez ty sam/a nie mozesz..wiec na ten temat niedyskutujmy..bedziesz musial/a zaufac mi ze facetom sie podobam.. problem tkwi gdzie indziej..

Gość lalka milosci
nie slyszalam..;> zreszta takich ludzi jest pelno..

Gość lalka milosci
nie dyskutujmy* sory za blad..;D

Gość dfdsfdsfd
To jest autentyczne nagranie a nie manipulacja Lis sie przyznal-bo jakby sie nie przyznal to jako dziennikarz stracilby wiarygodnosc

Gość lalka milosci
to swiadczy o jego kulturze..i wychowaniu.. ja z tym nie mam problemow i nie poniewieram ludzi..;P