Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak kupic mieszkanie

jak kupic MIESZKANIE CONSILOWSKIE w UK??

Polecane posty

CZy ktos z was wykupil? jakie sa warunki>? prosze o porade (polnocny LoNDYN- dom 3 bed.mieszkamy 1,5 roku.)

Gość Gabkkkkkoooooooo
Idz do councilu i sie zapytaj, chyba najprosciej.

Gość jak kupic mieszkanie
no ale moze ktos juz kupowal? oczywiscie ze zapytam w councilu. ale nie wiem czy warto. dlatego pytam najpierw tu.

Gość eeeaaaa
jak sie dowiesz to daj znac tez jestem ciekawa \\podobno takie mieszkanie mozna wykupic po 5 latach

Najpierw nalezy takie mieszkanie otrzymac. Potem council moze zaproponowac jego kupno po bardzo przyzwoitej cenie. Jesli oczywiscie lubisz mieszkac wsrod malpoludow na councli estate. NIe mozna se po prostu kupic councilowskiego domu, chyba ze na stronie council jest taka oferta.

rozumiem, ja mam juz mieszkanie. dostalam juz 1.5 roku temu to jest 3 pokojowy dom i jest w ladnej , spokojnej okolicy gdzie mieszkaja sami anglicy . w okolicy nie ma ani czarnych ani ciapatych ani polakow. wiec chce go kupic , moze w przyszlosci bede chciala sie wyprowadzic do cieplejszego kraju wiec go sprzedam albo wynajme. wiec jesli ktos zna procedury wykupu , prosze o pomoc.

Gość jak kupic mieszkanie
a moze jakis link? prosze,chcialabym wiedziec zamin pojde pytac w councilu .

Gość qwertya123
ja zycze powodzenia, nie ironicznie tylko ot poprostu. Mam nadzieje ze Ci sie uda chociaz z tego co wiem nie jest latwo. pozdr

Gość bobekmaly
kazdy council ma rozne zasady sprzedazy mieszkan, ja mieszkam w southwark council np i moj znajomy dostal prawo wykupu mieszkania po 5 latach po bardzo dobrej cenie, sprobuj wejsc na strone twojego councilu moze jest napisane w jaki sposob wykupic

Gość gość
Czy ktos wykupowal ostatnio?

Gość gość
Ja wczoraj kupilem 4, a jak dostane benefit z job center to jeszcze ze dwa sobie kupie.