Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

megumi

faceci, dlaczego lubicie duze piersi?

Polecane posty

Gość ihiha ihiha ihiha
macie gołe fotki Scarlet J. ?

beretowa ..generalnie chodzi o to ze kobiety ogladaja sie za facetami na ulicy ...a pozniej maja dylematy ze my w gapiamy sie w piersi obcych babek i maja o to pretensje ..:P:P:P

najfajniejsze są średnie biusty np taki 75 C ;-) ale i tak to tylko przy SZCZUPŁEJ SYLWETCE DZIEWCZYNY dziewczyna z nadwaga = oblesny widok, niezaleznie od piersi :-o a najgorszy jest tucznik z malymi piersiami :-o fuuuuj :-o

hszonszcz 'najfajniejsze są średnie biusty np taki 75 C ale i tak to tylko przy SZCZUPŁEJ SYLWETCE DZIEWCZYNY dziewczyna z nadwaga = oblesny widok, niezaleznie od piersi a najgorszy jest tucznik z malymi piersiami fuuuuj ' 70 b to najlepszy rozmiar biustu;-). Twoje myślenie mnie dobija. Oceniasz po wyglądzie,a coś więcej ma dla Ciebie znaczenie? Ale..dorośniesz..zrozumiesz.

ale my tu wlasnie mowimy o wygladzie, to ze liczy sie charakter kazdy chyba wie, no nie?

Gość megumi a jak ty odczuwasz
zainteresowanie twoim wiekszym biustem?

Gość wan
kazda potwora znajdzie swego.... ;) nie generalizujcie, jedni wola wielkie cyce jak donice, inni wola male inewidozne, a jeszcze inni- normalne sredniaki :)

no zainteresowanie jest ogromne, czasem jest to wkurzajace, ale ja sama jak widze duzy biust u kobiety to sie gapie, robie to automatycznie

Gość lubie popatrzec sie na kobiece
duze piersi i chetnie bym je popiesciła ale tylko duże, ja baba

Gość do hszonszcza
,,najfajniejsze są średnie biusty np taki 75 C ale i tak to tylko przy SZCZUPŁEJ SYLWETCE DZIEWCZYNY,,----- taki rozmiat to juz nie bardzo szczupla sylwetka. Mam 10 kilo nadwagi i nosze taki rozmiar

Gość jacyn
Ja jestem facetem po piędziesiątce. Od młodych lat fascynowały mnie duże ciężkie kobiece u kobiet . Miałem zawsze takiego pecha że moje kolejne partnerki miały maleńkie piersiątka a byly naprawdę ładne .Uprawiającz nimi seks wyobrażałem sobie że mam w ramionach kobietę z wielkimi cycami i wtedy się podniecałem.Ostatnio los się do mnie uśmiechnął zakochałem się w kobiecie młodszej pietnaście lat ode mnie jesteśmy razem już osiem lat i jestem najszczęśliwszym facetem pod słońcem a dlaczego ? a dlatego że moja ukochana jest lekko puszysta i ma ogromne ,ciężkie kołyszące się przy najmniejszym ruchu piersi i wcale nie obwisłe gdy chodzi po mieszkaniu bez stanika i widzę jak one się pod bluzką kolyszą to pała mi tak staje ja małolatowi . A jak jesteśmy w łóżku to od razu biorę się za pieszczenie tych cudownych piersi a po seksie który uprawiam prawie co drugi dzień i po mimo moich lat żadna wiagra nie jest mi potrzebna .Wtulam głowę w jej piersi biorę cycuszka do ust i tak zasypiam . A ona też jest ze mną bardzo szczęśliwa i mówi że nikt tak jej jeszcze nie pożądał jak ja.

Gość sdfhghfg
Nie wiem od czego zależy czy piersi mi się podobają czy nie... Nie muszą być wcale duże, mają mi się podobać, a dlaczego jedne podobają mi się bardziej, drugie mniej to już nie mam pojęcia... Bo i mniejsze i w sumie mniej jędrne potrafią podobać mi się bardziej niż niektóre duże, jędrne cycuchy, może to już u mnie zależy od ich właścicielki? :D...

Gość o jaki stary top
nawet bratek niedzwiadek jest :D

Gość Marcin 28lat
Odpowiedz na postawione przez autorke pytanie jest bardzo prosta - atrybutem kobiecosci sa piersi. Kobieta musi miec pupe i piersi - jakby mnie brak cyckow pociagal to bym mogl z moim kolega seks uprawiac. Nie podoba mi sie biust w rozmiarze 70b,75b - jest zdecydowanie za maly. Moja wczesniejsza partnerka miala taki, ale zawsze mi czegos w seksie z nia brakowalo - teraz mam diewczyne z duzym biustem i dopiero to jest to - nigdy w zyciu bym jej nie wymienil na plaska deche.

Gość dziewczyna - 21
mam pewne zastrzeżenia co do komentarza, że rozmiar 75 C noszą kobiety niezbyt szczupłe a nawet te z nadwagą... Ja mam 21 lat i noszę rozmiar 75 D, jestem szczupła.. ważę 54 kg.. jestem zadowolona, że natura obdarzyła mnie tak hojnie i mój facet też jest szczęśliwy.. bo jak to wcześniej mężczyźni określili są w sam raz do jego dłoni. Jesteśmy ze sobą kilka lat i miłość kwitnie, ale to nie zmienia faktu, że mój facet przestał się oglądać za innymi... może czasem mi to przeszkadza, ale on tłumaczy, że to jest od niego niezależne, ale to nie znaczy, że inne mu się podobają... nie ukrywam, że ja też się czasem na jakąś spojrzę.. w sumie to też jestem wzrokowcem.. i mogę stwierdzić, że takie kobiety po prostu mają coś co przykuwa uwagę, niekoniecznie duże piersi.. mój facet zawsze komentuje swoje spostrzeżenia i zazwyczaj taka kobieta ma albo krzywe nogi, albo zbyt przesadzoną "solarkę", albo jest okropnie chuda. Są też pozytywne: piękne włosy, cudowny uśmiech, duże piersi (gdy są mocno wyeksponowane).. Także wiem, że facet nie zawsze zwraca uwagę na duże piersi.. Ogólnie to twierdzę, że jeżeli mężczyzna nie ogląda się za kobietami to coś z nim nie tak.. zresztą kobiety też lubią patrzeć na umięśnionych śniadych mężczyzn, ale to nie oznacza, że chciałyby z takim być :D

A co mi z tego że dziewczyna ma duży biust jeśli niema figury i jest brzydka z twarzy.Ja w ogóle nie zwracam uwagi na biust tylko na twarz choć kobiety z bardzo dużym biustem bym na pewno nie chciał bo to śmiesznie wygląda o wiele bardziej wolałbym brak biustu i szczupłą sylwetkę.

Do "JACYN"- chłopie idz do psychologa

Gość edeqwrer
maguni jesteś jeszcze?

Gość AlbinDziedzic
Lubię duże piersi, ponieważ, kiedy obcuję z kobietą, które takowe posiada, osiągam natychmiastową erekcję. Kiedy mam do czynienia z kobietą, która ma małe piersi, niespecjalnie mnie taka sytuacja podnieca. Żeby odpowiednio podniecić się będąc z kobietą mizernie obdarzoną, muszę zamknąć oczy i pomyśleć o kobiecie z dużymi piersiami. Czemu tak jest? Nie wiem. Poza tym, duże piersi bardziej niż dwa piegi, nadają się do pieszczenia. No i bez problemu można zaaplikować w nie hiszpana. Dla mnie, idealny rozmiar to D lub DD.

Gość Misiael
Duże piersi są po prostu bardzo kobiece, to taki kobiecy atrybut. Najlepiej rozmiar D, ideał. Oczywiście mowa tu o kobiecie z dużym biustem, ale nie z nadwagą.

Gość asihno eteor
czyli przegralam zycie. mam A i nikt mnie nigdy nie chcial

Gość palin
prawdą jest ze wiekszosc facetow lubi duze i wielkie piersi :) ja rowniez

Gość lilann86
Witajcie! Jestem kobietą 50+ i troche przeżylam. Wiem na pewno ,że facetom podobaja sie wieksze piersi sama mam 75 D, 64kg i trzeba nie tylko mieć duze piersi ale jeszcze trzeba mieć to "coś" co kręci facetow. Przede wszystkim dobrze dobrany stanik żeby je wyeksponować. Pamietajcie dziewczyny bo to ważne. Pozdrawiam

Gość ja lubie duze z prostego
powodu kocham hiszpana i mam sporego. A co mozna zrobic z malymi ani laski mocno nie chycisz ani sie nie wtulisz w nie a o hiszpanie mozna zapomnac :O

Gość rany a co w tym dziwnego
duże piersi są uważane za atrybut kobiecości, bo żeńskie hormony powodują ich rosnięcie. Tak samo większosc kobiet lubi duże penisy. To chyba normalne że heteroseksualne osoby patrzą na atrybuty odmiennej płci i podniecają ich te najbardziej widoczne, nawet przerysowane. Nie zmienia to faktu że posiadaczki małych biustów, w tym ja, mogą byc szczesliwe i pożadane. Partner lubi moj rozmiar bo idealnie mieści mu sie w dłoni, a jak chce wzbudzić podziw innych to zakładam odpowiednia bielizne.

Gość słodkilu
Ja z kolei uwielbiam jak kobieta ma krągłe i jędrne te cycuszki i można wtedy co miętośić i pieścić języczkiem a nie jakieś obwisle gruchy:)