Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

megumi

faceci, dlaczego lubicie duze piersi?

Polecane posty

Gość hdfg
najlepszy rozmiar to 70B? toż to deska :D

Gość Pantherra
Wcale nie, tylko szczupła bardzo.

Gość Przeeślicznaa
Miałam drobny biust i nie narzekałam na brak amatorów; teraz mam większy i też się podoba ;)

Gość jnb
Zależy jakie są proporcje tkanki gruczołowej i tłuszczowej. Gdy biust składa się głównie z tej drugiej to z wiekiem lub po schudnięciu wygląda gorzej.

Gość Przeeślicznaa
Ani z wiekiem, ani po schudnięciu - na szczęście ;)

Gość grangler
Moja kobieta ma 75 D , jest do tego szczupła, nie wyobrazam sobie małych cyców , jakoś tak już jest ze na ulicy jak sie widzi fajną laske z duzym dekoltem to krew zaczyna szybciej pulsować , to facetów podnieca, może dlatego że tak jak ktoś już napisał to właśnie najbardziej zewnętrznie nas różni , a poza tym wyobraznia , duże piersi kojażą sie z dużym libido i namiętnością , widząc takie krągłości w obcisłej bluzeczce od razu sobie wyobrażamy sceny intymne....

Gość gość
Bo cycki to odbicie d**y -posladkow ( naukowcy postawili taka teze) I tak samo jak kreci mnie kragla duza pupa tak duzy biust. Oczywiscie nie sprowadzamy kobiet tylko do ciala ale takie cialo czesto powoduje nasze rozkojarzenie, i chwilowa utrate kontaktu z rzeczywistoscia. PS specjalnie uzylem slowa "duza", "duzy" zeby wam kobietom uzmyslowic co nam sie podoba choc w mojej ocenie to czesto i tak sie zdarza ze kobieta ma za maly tylek a ona sama twierdzi ze ma za duzy. NO i pamietajcie ze kraglosc****ersi i pupy to nie nadwaga i nie ma nic bardziej seksownego niz zwezenie w tali ktore przechodzi w szerokie biodra a u gory w biust:)

Gość gość
Bo cycki to odbicie d**y -posladkow ( naukowcy postawili taka teze) > Ja się całkowicie zgadzam z tą tezą, nawet wygłosiłam ten pogląd na kafeterii przy okazji podobnego wątku to zostałam zjechana i zwyzywana od zazdrośnic :D mi osobiście uświadomiła ten fakt Karolina Szostak, ma naprawdę duże balony i z góry (były takie ujęcia w TzG) właśnie wyglądają jak tyłek, oczywiście wygląda bardzo fajnie, a prawdziwy mężczyzna powinien być wyższy od kobiety i wtedy patrzy na nią z góry :)

Gość gość
Mi się piersi nie kojarzą z tyłkiem choć jestem wielkim fanem ładnych tyłeczków i to on odgrywa większą rolę w postrzeganiu przeze nie atrakcyjności u kobiet :) A piersi lubię normalne, nie wielkie, ale też nie takie że ich w ogóle nie widać ;) ale największą uwagę przywiązuję do oczu i charakteru, jeśli w nich niczego nie dostrzegę, to dziewczyna mi się nie spodoba.

Gość inkognito9867
faceci narzekacie na piersi kobiety , a prawda jest taka , że kobiece piersi po prostu matka natura stworzyła, tak jak wasze penisy,a jeśli wybierając partnerkę na życie patrzycie tylko pod tym kątem to lepiej zakupić sobie gumową lalę i bawić się nią dzień i noc

Gość gość
Hipokryzji robicie właśnie tak.

Gość gośćggg
Duzy biust przyciaga wzrok zarowno facetow jak i kobiet tak samo jak wszystko co duze bardziej sie rzuca w oczy niz to co male. A poza tym ma to znaczenie atawistyczne - duzy biust rzekomo ma oznaczac duzo pokarmu dla potomstwa i wysoka plodnosc, dojrzalosc fizyczna etc.

Gość gość
Oglądanie piersi poprawia krążenie, zmniejsza ryzyko chorób serca i wysokiego ciśnienia. Patrzenie na kobiecy biust sprawia, że się uspokajamy, nasze ciśnienie krwi obniża się, tętno staje się wolniejsze, a nasze arterie czystsze i bardziej przepustowe.Niemieccy lekarze udowodnili, że widok kobiecych piersi pozytywnie wpływa na męskie zdrowie i w konsekwencji zwiększa długość męskiego życia o pięć lat!