Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrekkkkkkk

Zaproponowałem ślub cywilny

Polecane posty

od niewzięcia jednej pigułki można zajść w ciążę. Moja kuzynka tak zaszła, nie wzięła jednej jedynej pigułki i wystąpiła owulacja. Więc to jest jak najbardziej możliwe, gdyby tak nie było to nie trzebaby było brać tabletek każdego dnia, aby mieć 100% pewność.

Gość no nie wiem nie wiem
można zajść w ciążę nawet nie zapomniawszy tabletki, np. kuracja antybiotykowa i klops! nie mówicie, ze nie, skoro na ulotkach i tabletek i antybiotyków o tym piszą!!!! i nie rozumiem czemu na tą dziewczynę najeżdżacie skoro cały ten Piotrek też nie lepszy!!! sam napisał, ze slub kościelny też dla niego ważny, ale z kobietą , którą jest pewien że to ta!!! a również mieszkał przed ślubem z dziewczyną i z nią sypiał! róznica jest tylko taka, że ona chce ślubu kościelnego a on nie! tzn. że to on jest ten zły, ponieważ oszukiwał swoją dziewczynę, której zapewne wyznawał miłość itp..... jak już napsałam wczesniej lepiej w ogóle zrezygnować ze slubu!!!!

i głónie wyłóż je, że prawdziwe katoliczki nie mieszkają z facetami przed ślubę a w szczególności nie uprawiają seksu, nie korzystają z antykoncepcji, co tydzień chodzą przynajmniej na niedzielną mszę, itd... więc ona jest hipokrytką a nie prawdziwą katoliczką więc może sobie darować te bajki o wierze, ślubie itd :D

To, ze slub ma byc nie dlatego, ze sa katolikami, to wszyscy rozumiemy. To, ze dziewczynie sie znudzilo zycie na kocia lape (byc moze za podpowiedzia \"katolickiej\" rodzinki) i chce meza - tez. Teraz musisz sie zastanowic, dlaczego nie jestes taki pewien i czy odczekanie cos ci ulatwi. A poza tym kwestie prawne i tak sa bardziej wiazace po cywilnym niz po szopce w kosciele.