Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona11111111

TOPIC DLA OSÓB KTÓRE NIGDY NIE ZDRADZIŁY!!

Polecane posty

Gość ona11111111

pełno jest topiców o kochankach , o zdradzanych żonach czy mezach , powoli człowiek przestaje wierzyc w to że sam nie zdradzi lub nie bezie zdradzony dlatego postanowiłam założyc taki topik , który przywrócic wiare że świat nie jest taki do końca wypaczony z e są osoby które nie potrafią zdradzać , odezwijcie sie... ja jestem w zwiazku od 10 lat, małzeństwm jesteśmy od 6 , NIGDY nie zdradziłam swojego meża i nie zamierzam tego zrbić , myśle że on mnie też nie, czy są jeszcze takie osoby??

Gość wszyscy z jednego wora
nie ma takich osob a jak sie wpisze ktos to wiedz ze to dwulicowy kłamca :classic_cool:

Gość Suka ...
a zdrada męża liczy sie?

Gość nie zdradziłam
ale to nie znaczy że byłam lojalna, zakochałam się , zauroczyłam i długo myślałam o innym....to że się z nim nie spotkałam i nie uprawialiśmy seksu nie znaczy że byłam wierna

Gość POMARANCZENKA
O są takie ani on ani ona od 40 lat nic z tego nie zdradziły i co w tym dziwnego takie życie jak się ma zadowolenie z seksu to i po co....

Gość gykummygmy

Gość Martylia oooo
4,5 roku narzeczeństwa 7 lat małżeństwa i nigdy nie zdradziłam co do męża to on powinien się wypowiedzieć mi się wydaje że jest wierny jak przestanie mi się to wydawać to się rozstaniemy bo ja tego bym nie wybaczyła Czasem jak jest dla mnie taki Arogancki i nieprzyjemny zastanawiam się czy to tylko stres życia codziennego czy jest coś o czym nie wiem

Ja też nigdy nie zdradziłam. Miałabym zbyt wielkie wyrzuty sumienia. Jak się zakochałam w innym to kończyłam związek i dopiero umawiałam się na randki :).

Gość całkowicie czarny kot
nigdy nie zdradziłam osoby, z którą byłam w związku

Gość Damaris
Ja nigdy nie zdradziłam :) najdłuższy związek w jakim byłam to 3 lata i nawet mi przez myśl nie przeszło coś takiego :O Ja mam chyba jakiś defekt genetyczny bo po prostu nie jestem do tego zdolna, nigdy nawet nie zakochałam się w nikim innym będąc w związku bo wtedy po prostu nie zwracam na nich uwagi...:) cóż taka jestem nie wychodzę na tym najlepiej ale trudno:) może kiedyś trafie na faceta z takim defektem jak mój:D

ja jestem mężatką od dwóch lat, wcześniej znaliśmy się 3 lata i nigdy nie zdradzałam, ani mój mąż mnie :)

Gość a......b.....c
nie zdradziłam przez 25 lat .....i .......strzegłam miłości która była we mnie.........taka była moja decyzja............bo i miłośc i wierność jest wynikiem decyzji.........poważnej decyzji.....ja taką decyzję uczyniłam ale okazało się że takiej poważnej decyzji nie uczynił mój mąż..........oszukiwał przez 25 lat...........nie wiedziałam o tym.............nie wybaczyłam.......i nie wybaczę nie warto było.....ale nie żałuję.........bo jestem sobą....taka jaka jestem.......inna być nie mogłam i nie chciałam....nadal jestem sobą

Gość vvss
a....b.... czemu szkoda?? :)

Gość 6rurr

Gość blackcat
nie zdradziłam i nie mam zamiaru... na szczęście moje kochanie jest z tej samej gliny ;)

Gość egh5geg

Gość tfrty

Gość nesca fe
nigdy nie zdradzilam:) i mam nadzieje ze nie zdradze ;)

w zadnym związku nie zdradzałam. natomiast mnie owszem, ale to po prostu byli tacy faceci. o dziwo najwiekszy babiarz na jakiego trafilam byl mi wierny jak pies :P obecnie tez jestem wierna. jestem pewna ze moj prawie mąż też, ale nie napiszę bo zaraz zacznie sie pyskowanie ze niby skąd wiem :P