Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska1234566

do osob ktore maja lub mialy mirene!!!!!!

Polecane posty

Gość mamuska1234566

Dziewczyny czy jest jakas kobieta ktorej wypadla Mirena? Chodzi o to,ze mialam silne krwawienie przez prawie 3tygodnie ze skrzepami i poszlam do lekarza i po badaniu usg zewnetrznym i wewnetrznym i badaniu ginekologicznym okazalo sie,ze nie mam mireny!!!!Czekam teraz na okres bo od razu po nim musze zrobic przeswietlenie bo jesli nie wypadla to przemiescila sie gdzies!!!

Gość Dziś WygramWtotka
ale jeśli by wypadła to byś na pewno ją zauważyła! czytałam że dośc czesto zdarza się przemieszczenie.

Gość mamuska1234566
wiesz ja mialam wielkie skrzepy wiec moglam nie zauwazyc a do wc nie zgladalam,lekarz co prawda robil mi usg brzucha i szukal jej ale nie znalalz

znam jeden przypadek, gdzie Miena wypadła niekoniecznie byś zauważyła, mogła wypaść podczas tego krwawienia do sedesu choćby, czy też znajdując się którymś skrzepie prześwietlenie zrób koniecznie, w jakich warunkach miałaś zakładaną Mirenę? bo jeśli chwilę po cc, albo przez niewprawnego lekarza, mogła się przemieścić spokojnie, na pewno będzie dobrze

Gość mamuska1234566
mialam zakladana mirene przez bardzo doswiadczonego lekarza,3miesiace po porodzie sn,pozniej mialam kontrolei usg i wkladka byla na miejscu