Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truestory

Jak zachęcic chłopaka do seksu?!

Polecane posty

Gość Bunny_
To masz problem, a moze Ty go poprostu nie podniecasz i nie ma na Ciebie ochoty ? Hmm... ? Nie pomyslalas o tym pewnie

Gość Bunny_
Anusiaczek: Mozliwe .... bardzo mozliwe :D ale zeby mlody facet nie chcial seksu ? Dziwne ....

Gość to calkowicie mozliwe ja
mam 29 lat i tez nie uznaje seksu... sex jest niebezpieczny i mozna bez niego zyc !!!

pół żartem, pół serio. napisz mi mail, zaradzę Ci na brak seksu, pozdrawiam serdecznie.

Gość Dick86r
a moze z jego ptakiem jest cos nie tak.. moze czegos sie boii.. moze np ma stulejke i sie wstydzi

Gość anulkaaa69
wlasnie wspomnialas ze mu skora nie schodzi.. ewidentna stulejka i dlatego jepppie mu z ptaka NIE CHCE UPRWIAC SEXU BO MA Z TYM PROBLEM I SIE WSTYDZI

Gość tensamproblem
ja mam troche gorzej bo jestem już z moim chłopakiem od 8 miesięcy i on zaspakaja mnie przez minety i palcówki ale to nie wystarcza, co mam zrobić? muszę okłamywać koleżanki że juz to robiliśmy, inaczej stwierdziłyby że coś z nami nie tak? co zrobić??

Gość asiagucia
Mam podobny problem. Może nawet bardziej skomplikowany. jestem z chłopakiem, którego bardzo kocham. znamy się rok czasu i od początku iskrzyło między nami, tyle że żadne z nas nie miało odwagi zrobić pierwszego kroku. w końcu się odważyłam i od 4 miesięcy jesteśmy razem. no i teraz kiedy mu zaufałam, kiedy wyznałam że uczucie jakim go darzę jest naprawdę ważne dla mnie on mi mówi że nie wie co czuje. więc ja żeby rozbudzić go chciałam pójść o krok dalej. nie mówię tu już o stosunku ale odważniejszych pieszczotach tyle że on nawet na normalny pocałunek reaguje jak bym co najmniej miała mu szyję odgryźć. czuję się okropnie. jestem z chłopakiem mieszkam z nim śpię w tym samym łóżku a on nawet mnie nie przytuli nie pocałuje nie popieści w szyję...