Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rdatunkuu....

Ratunku - co mi dolega ??? Czy to zawał ?????????????????

Polecane posty

Gość rdatunkuu....

Od kilku dni czuje okropne bole w klatce piersiowej :( nie caly czas tylko .. uwaga... jak podniose recde do gory np zeby sie uczesac czy ubrac plaszcz 😭 jest to natychmiastowy bol w klatce piersiowej dokladnie pomiedzy piersiami , do tego mam wysokie cisnienie mimo brania lekow na obnizenie i uczucie ciezkiej glowy :( okropnie sie boje ze to zawal ale czy w wieku 23 lat mozna miec zawal ?????????? ten bol przechodzi ale czuje jak rozchpdzi sie po calym ciele tak jakby mnie ktos uderzyl cegła w srodek klatki piersiowej!!!!!

Tez tak mialam pol roku temu ostatnio. To jest cholerstwo i taki bol. Bedzie potrzebny antybiotyk. Mnie jak poszlam do lekarza, to zapisala antybiotyk i po paru dniach mi przeszly. To sa nerwobole miesniowe. Nie, zawalu nie dostaniesz. Przypomina mi te moje bole. Straszne. gdzie nie ruszylam ramieniem to tak bolalo, nawet jak sie schylalam.

Trudno ocenić ,koniecznie dziś idz do lekarza izrób ekg;] O ile wiem,zawał boli niezaleznie od tego czy unosisz ręce czy nie,nie masz problemow z kręgosłupem,zwyrodnienia ?

Gość rdatunkuu....
dzieki ale to mi sie dzieje nagle jak dzwigam rece do gory do tego te skoki cisnienia , zaburzenia widzenia i wydaje sie ze sie duszeeee. a czy to moze byc od kregoslupa ???? choc nie ma problemow z kregoslupem ale mam nadwage okolo 30 kg :(

moze to jest związane z mięsniami,tak jak pisze Mayor of London :)

wystarczy ,że masz otyłość,stąd ta duszność od kręgosłupa,ale udaj sie do lekarza,lepiej duchac na zimne:)

Gość rdatunkuu....
ale co by bylo z moimi miesniami nie tak ????

jakies zapalenie,przewianie,rwa barkowa[to od kręgosłupa-zwyrodnienie i wiele innych:)🖐️

Gość Dziś WygramWtotka
masz 30 kg nadwagi i się dziwisz??????? postaw obok siebie 30 torebek jednokilogramowych cukru. I właśnie nad tym musi pracowac twoje serce! Do lekarza!z taką nadwagą o zawał nie trudno. wyobraź sobie jak bardzo musi byc otłuszczone twoje serce!

Gość rdatunkuu....
WIEM :( musze schudnac :( ostatnio schudlam 10 kg ale szybko je nadrobilam wiec moje serce chyba nie wytrzymuje :( boje sie :(

Gość Dziś WygramWtotka
do lekarza! i to migiem!!!! Trochę samozaparcia i będzie OK. Zacznij od teraz!