Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdychający

Potworny stres związany z...

Polecane posty

Gość Zdychający

... pierwszym razem, a dokładniej - jego organizacją. Wiem, że zaraz rzucą się na mnie moralizatorzy, ale proszę, nie pouczajcie mnie tylko pomóżcie w tej chwili. Jestem prawiczkiem, wkrótce kończę już 20 lat i nie chcę już dłużej czekać ani szukać dziewczyny by przeżyć swój pierwszy raz. Jedyne czego teraz potrzebuję to pozbycie się prawictwa, poczucie się kimś ważnym, zyskać pewność siebie w kontaktach z kobietami. Więc zaplanowałem, że zrobię to z obcą osobą. Prostytutka odpada, więc zamieściłem ogłoszenie na seks portalu. Znalazłem jedną chętną dziewczynę, której się podobam, zresztą młodsza ode mnie o rok. Jako że będę sam w pokoju, bo współlokator jedzie do domu to ona przyjedzie do mnie na cały weekend. I dopada nie już okropny stres związany z wyjściem po nią na dworzec, poznaniem, zakwaterowaniem jej, zapewnieniem jedzenia, czegoś do picia. To jest odpowiedzialność jednak... Bardziej kofortowo bym się czuł gdybym to ja miał do niej jechać, wtedy bez większych problemów. Ale to, że zapraszam ją do siebie wywiera na mnie presję... Mam jakieś głupie lęki, żejak wyjde po nią to spotkam kogoś znajomego, że będzie mnie wypytywał... Potem muszę ją jakoś przepchać do akademika, żeby pani w rejestracji się nie domysliła. No i to jedzenie jeszcze... Nigdy niczego takiego nie organizowałem i czuję się okropnie, jeszcze trochę i się wystraszę i zrezygnuję... A trzeba do tego dodać jeszcze sam mój pierwszy raz to już w ogóle. Prędzej zdechnę niż to wszystko się odbędzie... Pomocy

Gość pati215
madusia 18 ma racje

Zdychający jak czytam co tu piszesz to żałuje ze to nie ja jade Cię rozprawiczac - hotel **** sie chowa przy tym co jej chcesz zapewnic i szczerze mowiąc podziwiam Cię bo ja bym tak nie ryzykowala - na cały weekend ? po co ? niech przyjedzie bzyknij ją jak się umowiliscie i odprowadz na pociąg czy tam pks a tak wogole to lepiej dla CIebie bylo by gdybys jednak poczekał z tym pierwszym razem na kogos bardziej odpowiedniego niz pierwsza chętna z neta powodzenia

Gość Zdychający
ZAsADA _jEST_JEDNA - zawsze możesz mnie poduczyć jeszcze bardziej :P Na weekend będzie fajnie, podoba mi się i w końcu się wyszaleję :P Nie będę nigdzie z ią chodził, bo jak raz wejdziemy do akademika to nie będę ryzykował, bo następnym razem jej nie wpuszczą. Będziemy 2 dni siedzieć w pokoju i mam nadzieję, że odbiję sobie przez ten czas to, że tak pozno zaczynam :P Wiem, że najlepiej byłoby z kimś dla mnie ważnym, ale ja nie chcę już czekać. Nie mam cieprliwości, żeby szukać dziewczyny, potrzebuję seksu tu i teraz... A ona mieszka gdzieś godzinę autobusem ode mnie :p

kuzwa Zdychający a pomyslales co bedzie jesli owszem sie bzykniecie jak sie umawialiscie ale tak poza tym nie bedziesz mial ochoty z nią gadac bo sie okaze glupią su*ą nadającą sie tylko do rznięcia albo jak sie okaze ze jednak to nie to i po pierwszym bzykanku bedziesz mial jej po dziurki w nosie bo podczas sexu wydziera sie niemiłosiernie albo lezy jak kloda? i co przesiedzisz w takiej atmosferze fermentu cały weeknd? kiedy moglbys ją bzyknąc a na drugi dzien skoczyc z kolegami na pifo i juz pewniejszy siebie wyrwac jakąs studentkę, która przypadkowo tez szuka kogos do rozdziewiczenia :D pomysl ;)

Gość Zdychający
Gadam z nią na gg i nie jest najgorzej, ale faktycznie masz rację. Ale jak już ją będę miał to postaram się ją maksymalnie wyeksploatować :P Tak żebym się nasycił, to pragnienie, które mnie jużod dawna męczy. Chcę ją wykorzystac najbardziej jak się tylko da. To najwyżej posiedzi u mnie do niedzieli... A ja sobie w poniedziałek rano pojadę do domu ;) Chyba, że będzie naprawdę fajnie to zobaczymy ;) Przecież weekend to nie tak dużo :P To tylko dwa dni...

Gość wop
tylko na jakies choroby uwazaj :o bo jak laska ma 19 lat i na takie seks spotkania sie zgadza, to musi byc dajka

Gość Zdychający
Na tym portalu zobaczyłem, że spotkała się już z trzema :/ Ale to ma nie być moja dziewczyna, tylko coś w rodzaju darmowej prostytutki :P Wykorzystam ją i cześć ;] Miłości w internecie nie szukam.

Zdychający cos mi się wydaje ze Ty tego nie traktujesz ot tak jak wiesz ze dziewuszysko ma 19lat daje na prawo i lewo a Ty z nią pogawędki na gg prowadzisz, zapewniasz weekend to to nie jest tylko spotkanie dla sexu i to ona CIebie wykorzysta w ten weekend a nie Ty ją pomysl to zwykly kurwiszon a Ty chcesz ją traktowac jak swoją dziołszke ? eeeeeee niepodoba mi się to :( przelec ją jak chcesz i każ spier**lac

Gość Zdychający
Ale chcę ją parę razy przelecieć :D Chcę ją maksymalnie wykorzystać zeby się nasycić :) a co mi z jednego stousnku? :P Przyjeżdża do mnie w piątek wieczorem i w niedzielę około południa pojedzie. Więc dwie noce i powiedzmy 1,5 dnia. To chyba nie tak dużo? Kupię jakiś suchy prowiant, coś do picia i tyle :P

Gość zamów chociaż pizzę
centusiu jeden

nie no kuzwa Zdychający Tobie faktycznie juz sperma mozg zalewa zeby tak ku*wiszona goscic cały weekend bedzie Cie pamietala do konca zycia i wnukom opowie o Tobie ręce mi opadaja milego weekendu zycze zatem a prócz tego suchego prowiantu zakup spory zapas nawilzonych gumek zeby Ci kolezanka jakiegos chorubska na pamiątkę nie zostawiła

Gość Zdychający
Ale Ty nie potrafisz zrozumieć, że ja nie chcę jej tylko na chwilę? Chcę się z nią trochę pobawić. Mnie nie zadowoli godzinka i już. Wtedy bym do burdelu poszedł ;/ Nad gumkami się zastanowię ;]

Gość za bardzo się przejmujesz
Nie zamartwiaj się na zapas co podać do jedzenia i jak podać. Kup trochę suchego żarcia (np ciasteczka) i jakieś gotowce do odgrzania, ewentualnie zamówisz pizzę. Nigdy nie byłam w akademiku to nie wiem jak tam wygląda jeśli chodzi o przyrządzanie żarcia. Ale jak za bardzo będziesz się stresował to w końcu Ci nawet nie stanie :) Wszystko się ułoży.

Gość współczuje jej

Gość Zdychający
Czego współczujesz? :D Że przeżywam swój pierwszy raz?

Gość wop
ZAsADA _jEST_JEDNA - nie przesadzaj :o on bedzie jednym z wielu, o kim ma pamietac? kogo ma wspominac? chociaz ty - Zdychający - tez masz dziwne podejscie.

Gość redbull
smiesza mnie takie gadki 20latkow, ze juz bez seksu nie wytrzymuja, ze dlugo na seks czekali i temu podobne :D

wop nie każdy pewnie ją tak gosci jak Zdychający ma zamiar. założe się ze tamci poprzedni jedyne co jej zapewnili to koc pod doope żeby nie zamarzła, a ten planuje romantyczny weekendzik.wiec pewnie panna zapanieta choc tyle bo nie sądze zeby zachwycila sie czyms jeszcze w koncu to jego pierwszy raz ;)

ech zazdroszczę Ci :) nie liczy się że dajka, liczy się to że ma młode pachnące ciałko, że ma szparkę i przyjedzie do Ciebie tylko po to aby parzyć się z Tobą na okrągło. Nigdy tego nie zapomnisz, czysty zwierzęcy sex bez zobowiązań mmm...Ja bym wynajął pokój w hotelu na weekend żeby wyjść z nią gdzieś i gdy będziesz z nią tam gdzieś np. w pubie, to będziesz na nią patrzył i będziesz miał świadomość że ona calutka dziś należy do Ciebie. Prawdziwa kobieta która da Ci rozkosz....Boskie uczucie...Po takim weekendzie skończą się kompleksy, stres i poczucie niższości, będziesz się wspaniale czuł bo byłeś z kobietą... Powodzenia!

Gość heheheheeheha
Grom z nieba jakie pachnące ciałko? jak daje dupy na lewo i prawo to chyba sperma pachnie bleeeeeeeeeeeeeeee

Ty! a ona ma 100% pewnosc ze Ty chcesz ja tylko przeleciec? moze dzieczyna ma inne plany? jak np związek itp itd. taka pipa jak sie nie daj Boze zakocha to juz sie od niej nie uwolnisz. a druga sprawa: jesli przelecenie glupiej kurewki ma sprawic, ze poczujesz sie kims waznym, pewniejszym siebie.. :O