Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtrh

mama kochała sie z kims???

Polecane posty

Gość gtrh

Wczoraj mama wyznała mi, że w domu jest nie dopieszczana. Poszła i ubrała się w komplet bielizny (normalna biała tyle że komplet). Myślałam ze pojechała do sklepu. Przyjechała po kilku godzinach. Od rana wydzwania do niej telefon, sa smsy. "bylo cudownie" chce dalej cie dotykac" itp. z roznych numerów. Wiem ze mama miała wielu takich facetów ktorzy ja adorowali, tez duzo mlodszych, ale ze poszła z nimi sie kochac???? nie umiem z nia o tym rozmawiac bo az nie wierze

Gość gtrh
mamy akurat nie ma, tel sie ładuje dziwnie sie czuje jak to czytam

Emilunka, czy wiesz jak się skończył wątek koleżanki, co facetowi do odżywki dodała kremu do depilacji?? :classic_cool: - bo wiem, że śledziłaś ten topik, a nie widze go ostatnio ??? :)

Gość gtrh
ona nie umie kasowac smsów, to kobieta po 50-scte od kilku mies ma komórke. myslała ze nie odczytam jej smsów, wszystko skasowałam, ale jak jej teraz udowodnie....jak mam sie do taty zachowac???

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
powiedz tacie zeby wkoncu zerzna porzadnie mamusie i tyle wiecej sie nie wtracaj :P

Gość gtrh
tata nie kochal sie z maja od przynajmniej 10 lat

dziecko drogie. no i co z tego że nie umie kasowac? czyichś wiadomości się nie czyta. po co jej skasowałaś? co teraz będziesz udowadniać? Może lepiej nie wtrącaj się w sprawy dorosłych

Gość gtrh
mój brat się tym zajął, żądamy jako rodzina wyjasnien.

Gość gtrh
moji rodzice nie spia razem od 10 lat, nie maja mozliwosci sie kochac.

no jasne,że to prowo, gdzież matka powiedziala by córce, że jest niedopieszczana :) i córcia przyuważyła, że mama załozyła biały komplet bielizny :) Teraz pewnie będzie pełne napięcia czekanie, aż mama wróci, brat z nią pogada i zażąda wyjaśnień :)

Gość gtrh
mama wróciła,chciała ze mna rozmawiac. Prosiła mnie zebym nie mówiła nikomu, była u jednego Pana przypadkiem. Podobno od dawna ją zapraszał na herbate a teraz skusiła sie...... twierdzi ze przypadkiem. Nie wiem czemu ale brzydze sie jej, jak mogla cos takiego zrobic....

Gość gtrh
podejrzewam ze to jakis sasiad, ona nie chce powiedziec kto to, że dla mojego dobra bym normalnie sie czuła

Gość facet_nom
zabij ją.

Gość ja nie mogeeeeeee
ile ty masz lat? to prowokacja...

Gość gtrh
Już wiem kto to był.To stryjeczny dziadek Stefan Eustachy...Jestem załamana.Mój brat się wkurwił i powiedział że też mamaę zerżnie!