Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość move me

Kurcze chyba sie zakochuje...

Polecane posty

Gość move me

i znowu na kims mi zalezy.. :) budze sie myslac o nim, czuje sie lekko, usmiecham sie nawet sama do siebie, przeszywa mnie dreszczyk jak widze jego imie w dzwoniacym telefonie, czekam zniecierpliwiona gdy wroci z pracy i sie odezwie, obserwuje zza firanki gdy do mnie idzie :) czuje mrowki w calym ciele gdy mnie dotyka, glaszcze wlosy, smera po uszku.... ahhhhhh i nawet teraz bez powodu jestem szczesliwa :):)

Gość ale zazdroszczę

Gość miało byc tak pieknie
jeszcze max miesiac tej bajki

Gość move me
miesiac ?? a to jakies statystyki sa na to ?? :) hehe nie ma to jak byc optymistycznie nastawionym do zycia :P

Gość miało byc tak pieknie
zobaczysz, zleje cie z dnia na dzien i bedziesz tu pisaTo się nie liczy. Taki telefon jest usprawiedliwiony dzwoni , nie pisze itp

www nioe sluchaj zostawionej baby/ruchacza. bo nie wiem czy to facet czy baba super gratuluje!! u mnie to trwa 10 miesiecy i szczerze dopiero zaczelo sie rozwijac :) jest coraz lepiej, za Ciebie tez trzymam kciuki :)

Gość move me
a skad Ty masz takie informacje ? :D smiesza mnie takie teksty "zobaczysz, zleje cie z dnia na dzien i bedziesz tu pisa" i myslisz ze to ma mnie zniechecic ? :)

Gość move me
mesmerized dziekuje i Tobie tez wszystkiego jeszcze lepszego zycze :) 🌼

Gość lo.1233
To tylko tak teraz jest... Nie łudz sie... Rzuci cie i no mig. Kazdy facet taki jest pff.

Gość move me
lo.1233 przykro mi bo widocznie musisz miec problem ze soba skoro kazdy Cie rzucal ;)

no wzajemnie:) nie czytaj tych wypowiedzi, ejdna osoba podszywa sie pod wiele nickow i wylewa swoje frustracje:) idz lepiej i zadzwon do ukochanego:) buziaczek :)

Gość move me
wiem wiem, juz znam reguly tego forum :) oprocz zawisci i zazdrosci malo co wiecej sie tu pojawia ;) ale tez znajda sie osoby ktore napisza cos milego i dzieki :)

Gość ofe rma
"wiem wiem, juz znam reguly tego forum oprocz zawisci i zazdrosci malo co wiecej sie tu pojawia " zazdrość ludzka rzecz a i tak lepiej jak zazdroszczą tobie niż ty byś miała zazdrościć innym ;)

Gość hjbfjhbfg
Też czułam te mrówki i też zostawił mnie miesiac temu:( smutne:(

Gość ale naiwne jestreście
i psioczycie na te, które móią prawdę :-O zresztą wkrótce same się przekonacie i będziecie wylewać łzy na kafe :-D ciesz się póki mozesz