Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MargaritkaBi

Kobietki tu piszemy o swoich doświaczeniach z innymi KOBIETAMI. Zapraszam bi!

Polecane posty

Gość MargaritkaBi

Kobiety, tu piszemy o swoich doświadczeniach z innymi kobietami. O pięknym seksie dwóch kobiet i wiszącym w powietrzu pożądaniu. Jak to się u Was zaczęło? :D Ja sama zawsze uważałam się za stuprocentową hetero, ale jak widać zawsze kobieta kobietę zrozumie i nie można mówić nie na pewno :P Kiedyś pojechaliśmy w dwie pary, z moim facetem i koleżanką z jej facetem do dyskoteki, obie szałowo wystrojone, sukienki mocno przed kolanko itp. Miałyśmy szaleć tylko w w towarzystwie swoich mężczyzn, ale wyszło na to, że oni wolą siedzieć w loży, pić i komentować niż samemu tańczyć. Dużo wypiłyśmy, sporo ze sobą tańczyłyśmy, zaczełyśmy się wygłupiać, przytulając się do siebie i co jakiś czas cmokając się zwyczajnie w usta, co chyba nieźle ich nakręcało :P Później usiadłyśmy w wolnej loży, piłyśmy drinki i ona zaczęła mnie delikatnei gładzić po udzie, na początku dla zabawy, ale później coraz delikatniej i intymniej, coraz bliżej wewnątrz. Strasznie się wtedy podnieciłam, sama nie wiedziałam co się ze mną dzieje, uciekłam do toalety. tam mnie dopadła, włożyła rękę pod bluzkę i zaczęłą całować i lizać mnie po szyji. Zaraz później namiętnie się lizałyśmy, i miałam takie odloty jak nigdy w życiu...Powiedziałyśmy facetom, że nienajlepiej się czuje i że koleżanka odwiedzie mnie taksówką do domu, po czym wróci...naciskałam faceta żeby został, normalnie jestem strasznie zazdrosna, ale w tym momencie liczyła sie tylko ona. Pojechalysmy do mnie i piescilysmy sie przez cala noc..bylo BOSKO :D od tamtej pory co jakis czas urzadzamy sobie we dwojke takie zabawy. nasi faceci nic nie wiedza :P

Gość beebuszszek
ile Ty masz lat/ :)