Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w szoku normalnie

Widziałyście kiedys kogoś w sandałach na bose nogi zimą?

Polecane posty

Ostatnio w jakiejs gazecie zobaczyłam foto Sienny Miller,miała sandały,a na chodniku leżał śnieg :O czujecie?Napisane było,że onatak kocha sandały,że nie rozstaje się z nimi nawet zimą.Pierwszy raz usłyszałam taki idiotyzm

Gość wwiikkttoorriiaa
Ja znam faceta któy prawie caly czas chodzi w sandalach. Ostatnio widzialam go w tamtym tygodniu i śmigal w kurtce i w sandalach, z golymi stopami. A ja w kozakach...

Gość nie ale kurde
mieszkam w szwecji i dziewczyny tutaj w zimie ostry mroz chodza w getrach i balerinkach na gola noge dekold po pas kurtka zimowa mokry leb spod prysznica miazga

O dźizas,pomijając to,że wyglada sie jak debil i jest zimno,to przeciez od gołych nóg można dostać zapalenia pęcherza i pewnie jeszcze czegoś :O

Taaak.Ja na boso pochodzę po podłodze i zaraz boli mnie pecherz. Ale czy ci ludzie nie zdaja sobie z tego sprawy,że głupio wyglądają?W zimę moja koleżanka zakładała balerinki z rajstopami,głupio to wyglądało przy mrozie i śniegu,a co dopiero gołe nogi :O

ostatnio jechalam do szkoly autobusem 7 rano 0 stopni ja opatulona w plaszczy zimowym i kozalkach patrze a obok mnie siedzi dziewczyna w adidaskach, skarpetach stopkach i dresach po kolona i zwykłej bluzie.......nie rozumiem tego

no zapewne.. ja mam koleżankę która założy trzy pary rajstop miniówę i szpilki. I tak biega po Trójmieście :D

Gość kff
chyba się trochę uspokoili ludzie, bo nikogo takiego nie widziałam...

Gość Marek Martens
Cóż za nietolerancja. To, że ktoś ubrał sandały zimą głupio wygląda? A może oryginalnie, a nie głupio? To, że komuś jest gorąco to grzech? Banda nietolerancyjnych Polaków.

Ja widzięłam ostatnio kolesia miał kurtkę zimowa i japonki.

Gość Zdecydowanie popieram
Martensa !!!

Gość hafajor
w weekend na imprezie - wszyscy długie spodnie, jedna laska kozaki i gołe (!) nogi do minówki

Gość Gonda
No i co z tego,kazdy sie ubiera jak chce,jak mu wygodnie a nikomu nic do tego

Muzułmanie lubią nosić sandały i klapki. Ale na bliskim wschodzie to ciepło im tam. A tutaj to nawet latem by chetnie nosili kozaki.