Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leady ga ga

trauma u ginekologa

Polecane posty

poszlam do dupologa zaloztc spirale i ....zemdlalam na fotelu,pierwszy raz mi sie cos takiego przytrafilo ,gdybym wiedziala ze to tak boli to w zyciu bym nie poszla na ten zabieg..to jest nie sprawiedliwe ze kobity musza takie traumy przechodzic a faceci co nie musza sie martwic o antykoncepcje ...brzuch mnie boli

jak to faceci nie muszą...? Skoro tak do tego podchodzisz... Ja nie zwalniałabym go z odpowiedzialności.

Gość asdasdasda
mogą ale wiessz kiedys robili testowe tabletki dla facetów ale......... ponieważ nie zachodzą w ciążę to zapominali ich brać im nie zależy na antykoncepcji tak jak nam bo najwyżej uciekną

Gość zalezy jaki facet

Gość cccccccccc
otwieraj buźkie lalka i nie płacz

Gość taka jedna............
to was musze zdziwic bo my juz posiadamy 2 dzieci wiecej nie planujemy i moj maz sam bez naciagania go pomyslal juz o wazektomi ..........sam powiedzialze ja juz dosyc przeszlam teraz kolej na niego............i za to go Kocham

pozazdroscic ja tez mam 2 dzieciaczkow i ostatni myslalam ze jestem w ciazy dzien i noc nie spalam ze strachu balam sobie zrobic test to byl koszmar no ale w koncu postanowilam zrobic ten test i wyszlo ze nie jestem ale tak sie cieszylam jak nigdy wczesniej i postanowilam ze zaloze ta spirale bo tabletek nie moge bo tyje to samo po plastrach i mam nadzieje ze tylko tak na poczatku boli

leady ga ga Ja jestem w 5 miesiącu ciąży. Noszę i dzidziusia i spiralkę. :)

Gość taka jedna............
dziewczyny ......ja mysle ze w te nasze upiorne dni jakby faceci nie konczyli w nas to mniej by bylo tych wpadek bo naprawde nic nawet wkladki czy spiralki nie daja 100% antykoncepcji

2,5 roku po założeniu. Spirala 5 letnia. Z miedzią. Lekarze nie chcieli wyjąć jak już zaszłam w ciąże. Powiedzieli, że usuną przy porodzie razem z łożyskiem. To będzie moje 2 dziecko. Nie ma wielkiej rozpaczy bo planowaliśmy kiedyś rodzeństwo dla syna. Tyle, że za kilka lat. Ale dzidzia zaplanowała się sama.