Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co poradzic

Z tymi facetami to jest beznadzieja

Polecane posty

Gość co poradzic

Podpowiedzcie co można kupić facetowi (swojemu mężowi dodam) na mikołaja, skoro on już wszystko ma? Możecie ktos ma pomysl na jakiś ciekawy prezent? (prosze nie pisac komentarzy tradycyjnych dla tego forum pt. że obciagnij mu z połykiem bo to juz jest nieoc wyświechtany tekst ;) ) poradźcie coś. Ma już portfele, skarpeki, skzolle, zegarki, wszytskie bajery elektorniczne, samochodu nie prowadzi, ogolnie jest w miare młody i interesuje sie wszystkim :o

Gość obciągnij bez połyku

Gość wyliż jądra

Gość jhgrefasd
bokserki w prezerwatywy

Gość co poradzic
ludzie, jest tutja ktoś normalny? gdybym byla na forum erotycznym to może i by mnie takie odpowiedźi 'rajcowały' i były by na miejscu. Ja się pytam jakie normalne prezenty mog emu kupic, zrszta majtek dostal juz ode mnie wiele, myslalam o czyms bardziej przemyslanym, moge tu liczyc na kogos?

to zajebiście znasz swojego faceta :O tak :P na pomysł dawania skarpetek i skzoll mogła by wpaść tylko kobieta ;) "interesuje sie wszystkim" czyli tak naprawdę niczym szczególnym?

Gość mogą być takie skarpetki
o kurwa 2 osoby a ten sam pomysł w tej samej minucie dowód na paranormalne zjawiska

Gość ja kupiłam ostatnio
mojemu swietny parasol

Gość a np. bilety na koncert
mikołajkowy i dla siebie sexi majteczki na po kocercie?

a on powinien postawić kolacje + super winko w fajnej knajpce i już jest mikołaj na romatycznie, każda okazja dobra, nie?

Gość tak sobie pomyślałam
nie wiem jak Twojego faceta, ale mojego by ucieszył nowy telewizor Philips Ambilight, bagatela około 10 tyś

Gość co poradzic
hahah tak, te brudne majty i obdarte stare skarpeciochy zrobią furorę :D do ja wygrałem życie : znam mojego męża ale wszystko, co tlyko chciał to już właściwie ma, nie chce mu kupowac jakiejś pierdoły, która mu się nie przyda, on naprawde niczego nie potrzebuje (na tyle go znam, że wiem to) szukalam moze jakiejs inspiracji do czegos wyjątkowego tak, interesuje się wszystkim, ma oczywiście swoje ulubione dziedziny, ale w tych kwestiach raczej mam małe pole do popisu dlatego wolalabym coś kupić bardziej osiągalnego sexi koszulki itd. juz wszytsko bylo, mialam na mysli jakiś KONKRETNY prezent a nie takie bzdety, jak ktos powyżej zaoferował :o

to idźcie konkretnie na sztuke teatralną, koncert czy kolacje coś konkretnego to chyba nie znaczy 'rzecz' typu czapka, rękawiczki, szlik, skarpetki, maszynka do golenia, woda toaletowa, super spinki do kszuli, breloczek, korek ozdobny do butelek, papierośnice, siersziówkę, kubek z napisem kocham cie, pasek skórzany z zaczadzistą klamrą, poduszkę pod kark gdy zmeczony z pracy wraca, jego ulubiony film na DVD, konkret to wieczór we dwoje w innej atmosferze ciesząc sie sobą i życzac sobie by w przyszłym roku pójść na kolacje do innej knajpki kurza twarz, po co ludziom tyle bibelotów i durnostujek, to przemija a można sobie dać najcenniejsze chwile we dwoje, niezapomniane! jestem inna dziwna jakaś wiem że z moim facetem cieszymy sie każdą chwila i tylko od naszej fantazji zależy co z nimi robimy

matko ale mi wyszedł paszkwil : siersziówkę piersiówka miała być

Gość co poradzic
poza tymi wszystkimi durnostójkami, które ktoś wyżej wymienił w prezencie kiedyś już był teatr i kolacja, naparwde gdybym nie miala problemu to bym nie pytala sie ludzi na forum, a my naprawde wykorzystalismy już prawie wszystkie 'rzeczowe' i nie rzeczowe prezenty. Konkret mam na myśli nie koniecznie rzecz, chociaż bardziej na koncerty cyz kolację pasuje mi iść w jakieś inne święto np. walentynki. na mikolaja chcialabym mu kupić COŚ tylko nie wiem co, on naprawde duże rzeczy ma, a te niezbędne to już na pewno :(

Gość co poradzic
/dużo/ moż ektoś cos umie podpowiedzieć co będzie dla faceta fajnym raczej rzeczowym w rozsądnej cenie prezentem mikołajkowym?

Gość tak sobie pomyślałam
mój by się ucieszył na wyjazd na narty

zamów kalendarz ze swoimi/Waszymi fotkami poduszkę z zaprojektowanym specjalnie dla niego nadrukiem kubek z tekstem specjalnie dla niego naturalne mydełko robione ręcznie (ponoć swietne do golenia) wizytówki koszulką lub bluzę polo z haftem ze zdjęcia

Gość co poradzic
enegriczna, bardzo fajne pomysły, ALE kubek z nasyzmi zdjęciami już mamy podobnie puzzle z nasyzm zdjęciem z wakacji tak samo koszulke, która mu zrobiłam jakies 2 lata temu na poduszce nie śpi a do golenia używa tylko swoich specyfików naprawde pomysły mi się już wyczerpały, jesteśmy razem 6 lat

Gość ......l......
zrób sobie sesje zdjeciową, taka zmysłową i podaruj mu ładnie w albumie.