Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

6kasia9

Czy on jest na coś chory?

Polecane posty

Chodze już ze swoim chłopakiem długo, bo około 3 miesięcy. Ostatnio po poważnej rozmowie postanowiliśmy odbyć stosunek sexualny razem ze sobą. Nigdy nie widziałam z bliska męskiego człona i zobaczyłam, że jedno jajeczko ma wyraźnie większe niż to drugie. Czy to jest jakaś choroba czy on może mnie czymś zarazić?! Byłam tak przerażona że nie pamiętam mojego pierwszego razu. Proszę o odpowiedź!

Gość sdasdsdffgsfd
wiesz co walnij się w łeb nierozwiniętym cyckiem dzieciaku

to nic dziwnego... każdy facet tak ma...a ty jak takie pytania zadajesz to znaczy ze masz 15 lat...do ksiązek a nie do łóżka

No Kasiu, niestety nie mam dobrych wiadomości – prawdopodobnie twój chłopak ma zaawansowanego raka jądra. Jest to choroba, którą leczy się całkowitą amputacją genitaliów. Później następuje długa rehabilitacja, karmie doodbytnicze i terapia hormonalna. Jeśli to był wasz pierwszy stosunek (sexualny), to nie masz się czego obawiać, ale już raczej nie współżyjcie dla swojego i ogólnego dobra. Kasiu, ryzyko zachorowania minimalizuje również hormon wytwarzany podczas nauki, nauki biologii w szczególności – skup się mocno na tym i wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam H.

* 3 miesiące to nie dużo wręcz przeciwnie bardzo mało * zazwyczaj jedno jest większe

Gość prowokacjaaaa
i to marna:D

Gość KOCHANIE NIE CHCĘ
CIĘ OBRAŻAĆ ALE SKORO ZADAJESZ TAKIE PYTANIA TO NIE JESTEŚ GOTOWA NA SEX POCZEKAJ JESZCZE Z TYM I PODSZKOL SIĘ W WYCHOWANIU SEXUALNYM