Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarada

ocencie moje zęby

Polecane posty

mam pytanie do was nosze aparat juz 2 i poł roku najwyzszy czas zdjać moje zeby wygladaja jak na zdjeciach powyzej co prawda jakos jst tragiczna ale nie mam innnego aparatu http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/75f091b12cba6429.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f26443ab0139f043.html a tam wygladało to mniej więcej w 1,5 roku temu http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/927a6a97637711ae.html moja orto chce juz konczyc leczenie a mnie sie nadal nie podoba mam wrazenie ze 2 sa wcisneite ale ona powiedziała ze miałam dośc silne stłoczenia i po prostu te dwójki moga do konca nie wyjsc wszystcy mi mówia ze jest ładnie więc prosze was kafeterio o ocene!!

Gość femininma
ja ściągałam aparat miesiać temu :) idealnie jak w gazetach maja modelki i aktorki to sie nie ma po prostu....ale twoje sa juz ladne mozna ściagac :) jak sciagniesz to ulga jak nie wiem co zobaczysz a jaka radosc siie szeroko usmiechac :)

kurwa ale wy jesteście ładnie was prosiłam ja zawsze kazdemu odpisuje cos a na was nigdy liczyc nie moge

Gość Bart Simpson
masz bardzo piękne ząbki

Gość jestes nie zbyt
normalna, co za wulgaryzmy dziewczyno?

Gość mala mi88
A ja nosze na gorze juz 1,5 roku nie dawno zalozyli mi tez na dolne zabki i znow ponad rok trzeba czekac. Juz chcialabym go nie miec i nie moge sie doczekac kiedy mi sciagna aparat.A juz nie wspomne o tym jakie drogie jest to leczenie...:/

Gość az za 10
bo kiepskiej jakosci zdj i prawie nic nie widac :P

Gość oceniłabym ale nie po tych
tekstach.Z chamami nie piszę

Gość mala mi88
ja za kazdy aparat placilam po 1500 zlotych, a kazda zmiana luku kosztuje 50 zl, czyli przy dwoch placisz podwojnie.No i wizyty co ok 5 tygodni.No niestety trzeba troche na to wydac ale efekty koncowe sa super. A ten aparat ktory zaklada sie od wewnetrznej strony zeba slyszalam ze jest bardzo drogi i nie tak skuteczny jak ten normalny.

Gość Anullaa
No ladnie :) Sciagaj, ale bedziesz sie dziwnie czula przez pierwsze kilka godz! JA nosilam 2 lata ,ale chyba zaloze niedlugo znowu , bo tak jakby mi sie troszke wysunely :O

Gość Anullaa
Raczej Ty nie decydujesz:P Ale nie kazdy chodzi 2 lata ! Nie wiem jak Twoje zabki wygladaja, ale moze to byc np 18 m-cy :) Jak masz kase; Nie ma na co czekac !

Gość boża krówka nie jest zła
bardzo ladne ząbki, tez bym chciala miec rowniotkie ;) nie wiecie moze ile kosztuje mniej wiecej taki wewnetrzny aparat??? jakos ciezko mi sie zdecydowac na taki normalny staly bo moje zeby sa bardzo widoczne, jak usmiecham sie to nawet troche widac moje dziasla- moja zmora!!!!!!!!!!!

Gość dzisiaj na pomarańczowo
ładne ząbki, teraz tylko pozostaje sie szeroko uśmiechać:D słuchajcie, ile kosztuje aparat na zęby? lepszy jest stały czy taki wyjmowany? myślę o wyprostowaniu zębów i nie wiem na jakie koszty mam się przygotować...

Gość krzywa mina
ja zaplacilam 1300 ale nosilam tylko na gornych zebach , trzeba chodzic na wizyty co 6 tygodni po 50 zlotych , zmiana luku 100 , nosze juz rok razem:ok . 2000

Gość krzywa mina
ale zakladalam staly