Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaprysna kryspa

dziś znow zakompleksilam sie !!grr...

Polecane posty

Gość kaprysna kryspa

znow mi nie pasuje ze jestem niska!! grrr ;/ gdybym byla 5 cm wyzsza! o tak! i chce sie inaczej ubierac :( ale nie mam kasy na takie ciuchy :( buty! stroje! mieszkam w malym miasteczku gdzie nawet nie ma warunkow ;/ slyszalam ze w wiekszych miastach jak sa przeceny to jest naprawde tanio a nie jak u mnie znizka z 45 zl na 40

Gość gdfshgfdgfdgdsgfd
w ciuchlandach sa fajne ciuchy i bardzo tanie. A ile masz wzrostu? ja tez jestem bardzo niska i teaz narzekam, pewnie jestes wyzsza odemnie.

Gość kaprysna kryspa
przy zarobkach 500 zl cena 40 zl to dla mnie majatek... wzrost 163 nie powiem ze jestem gruba bo waze ok 50 kg... no ale nie będe paradowac cale wieki w butach na obcasach bo po piwerwsze mam tylko jedne.. wyjsciowe a po drugie sa bardziej eleganckie...

Gość kaprysna kryspa
no moze przesadzilam ze majatek .. ale jak patrze np na strone o modzie i tam dziewczyny pokazuja swoje zestawy ubran ze kurtka z zary czy buty i mango dla mnie sa to piekne ciuchy.. nawet na allegro widzialam sliczne bucii z zary za 200 zl!! a ja max na buty moge wydac 130 zl.. 163 w butach oczywiscie :)

Gość kaprysna kryspa
chodze czasem do ciucholandow nawet mam kurtke fajna troszke ja przerobilam sama :) podoba mi sie taki styl retro ;] tzn w ZARA sklepie nie bylam nigdy ale jak widze jakie rzeczy maja to pewnie panuje tam szal

Gość gdfshgfdgfdgdsgfd
ja tez mam 156:/ a ciuchy kupuje w lumpeksach i mówia ze mam bardzo fajne ciuchy.

Ja mam 177, chętnie sie zamienie żeby w końcu w szpilki wskoczyć.

Gość kaprysna kryspa
no ja tez nie czuje sie zle w swojej skorze ale czasem musze ponarzekac.. mam tez kolezanke w Twoim wzroscie Tulipanku i ona wrecz jest dumna z tego ze jest nizsza i nie ma 'zyrafowego ' jak mowi wzrostu 170 hehe:)

Gość male jest piekne
:)

Gość kaprysna kryspa
Pain au chocolat hmm nie wiem czemu tak jest waidomo ze male jest piekne :) ale ja to zawsze mialam zanizona samoocene i tak chyba pozostalo..

Gość kaprysna kryspa
hehe ona tak zawsze to nazywa 'zyrafowy wzrost' :) tzn tak odpoiwada ludzia co jej dokuczaja fakt faktem trzeba polubic swoje cialo i sie zaakceptowac :)

Gość kaprysna kryspa
Tulipian co racja to racja :P ale znajda sie i tacy dokuczliwi :) ale dzis zmeczona jestem jakbym noc w kopalni spedzila

Gość kaprysna kryspa
hehe ;D ja musze sie zaopatrzyc w wiatminki :P Milego wieczoru Tulipanku :) najwyzej jak bede neszcze na forum to Cie dopadne hehe i zagadam a teraz lece na na wspolnej :) bo nie ogladal od miesiaca pewnie i ciepla herbate :) Pozdrawiam

Gość rzęsówka
ja mam 180 i to byl moj kompleks zycia... jestem szczupla - mam 58kg, ale pamietam jak w podstawowce - cala podstawowke sie ze mnie smiali - chlopacy w wiekszosci byli wtedy za niscy. eh - gdybys byla wysoka tez bys miala kompleksy - a ja jako niska osoba. kwestia psychiki :(