Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolka1986

rady poprosze

Polecane posty

Gość wiolka1986
codzilo mi o to czy wypada na skromne wesele zalozyc taka? jak nie to moze ktos poradzi w kazdym razie szukam malej czarnej, w biuscie 112. pomocy

Gość wiolka1986
tez tak myslalam ze bardziej na imieniny albo takie normalne wyjscie ale chcialam sie upewnic, eh... a moze ktos jakas doradzi, co?

Gość taka 20
a mozna wiedziec jaki nosisz rozmiar czy jest to 36,38,40,42? bylo by nieco pomocne. i masz 21 lat? czy sie myle :)

Gość wiolka1986
NIE MYLISZ SIE MAM 21 NIBY ROZMIAR 42 ALE ROZNIE Z TYM BYWA BO PO URODZENIU DZIECIACZKOW W TALII MAM TYLE CO PRZEDTEM A BIUST PRZYBYLO, MAM OBECNIE OK 112

Gość Wiolka1986
czekam na wiecej ta 1 i 2 super, dzieki, bo ja potrzebuje w przystepnej cenie, najlepiej do 60zł, ale moje wymiary sa do d..., biust 112, pod biustem 98,pas 102, biodra 110 wielka jetem, eh...

Gość Wiolka1986
ta 2 byla swietna ratunku poszla za jedyne 9.50 jak ktos cos wie o czyms na mnie prosze djacie znac, z gory MERCI

Gość Macfan26
Szukaj na Allegro po rozmiarze i kategorii "suknie i sukienki", to szybciej na coś trafisz.

Gość chodziki...nie nie nie
Gość wiolka1986
dzieki za rady jak cos jeszcze patrzycie dajcie znac nie sadzilam ze ktos moze byc tak pomocny przez neta, dziekuje