Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacha12345

lotnisko w shannon

Polecane posty

Gość kacha12345

cześć :) mam pytanko...muszę z shannon dostac się do cork, wiec po wylądowaniu w shannon mogę pójść na autobus (bus eireann) który zabierze mnie prosto do cork czy muszę najpierw dojechać na jakiś bus station i tam sie przesiąść na autobus do cork...jechał ktos tak? szczerze powiedziawszy sprawdzałam w necie i wyszło na to, że autobus z lotniska jedzie prosto do cork...ale nie chce mi się wierzyć...zawsze lądowałam w dublinie i musiałam sie przesiadać na bus station

Gość czarnajaksnieg
Co prawda nigdy do Cork nie jechalam, tylko do Galway, ale na pewno jest tak samo, tzn zaraz po wyjsciu z lotniska bedziesz miec po lewo przystanek, z ktorego odjezdza Bus Eireann:)

Gość ona12345
oooo!! no to super...wielkie dzięki za odpowiedź :) prawde mówiąc mam nadzieję, że nie muszę dojeżdżać do bus station w shannon bo strasznie mi zależy na czasie :)

Gość ona12345=kacha12345

Gość Pierwszy raz z lutym
A orientuje się ktoś może ile trwa taki przejazd i jaka jest cena biletu? Czy bilet kupuje się u kierowcy? Przepraszam za byc moze glupie pytania, ale wybieram sie pierwszy raz i potrzebuje pomocy :)

Gość kasia123456
kurcze...nie pamietam dokładnie ...jechałam chyba ze 2 godz...może 2 i 15 min...pamietam za to, że sprawdziłam bilet na stronie internetowej i kosztował niby 12 euro ale kierowca powiedział 14...bilet adult w jedną strone do cork...jeszcze jakie spytanka??

Gość kasia123456
ach...czy u kierwocy sie kupuje...ja zazwyczaj staram sie kupowac w maszynie, albo w okienku na lotnisku, dworcu...ale akurat wtedy okienko było nieczynne, a maszyna popsuta...wiec u kierowcy kupiłam... czasem zdarzało mi sie tak, ze jak chciałam kupic bilet u kierowcy to poprosił mnie żebym poszła do maszyny :)

Gość czarnajaksnieg
ja zreguly jezdze Citylinkiem, a bilet kupuje u siebie w Galway. Nie bardzo wiem, jak jest z Bus Eireann, chyba kiedys kupowalam bilet u kierowcy i nie bylo zadnego problemu. Mozesz sprobowac zabukowac bilet przez neta