Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1234

orgazm? a co to?

Polecane posty

Gość ona1234

uprawiam sex od prawie roku z moim facetem i nigdy nie miałam orgazmu :/ zaczynam sie zastanawiać czy wszystko ze mną ok...wiem, że tego trzeba sie czasem nauczyć, ale ja chyba nie potrafię :/ jakieś rady???

Gość papryczkaaa
moze zmien partnera na jedna nocke

Gość ona1234
z moim ex było podobnie...a teraz ten, obecny to istny żywioł....zawsze zwarty i gotowy no i potrafi kontrolowac wytrysk...gdybym miała orgazm to chyba nigdy z łóżka bym nie wyszła :/

Gość ona1234
już próbowałam... bo to właściwie mój drugi facet z którym uprawiam sex najpierw z tatą chciałam to przetrzeć żeby z prawdziwym chłopakiem móc się zadowolić nie udało się za pierwszym - myślę no dobra może ze starszym facetem to nie dobry był pomysł, no ale teraz też nie?!

spadaj powyżasza/powyższy podszywaczu...sdkoro ty uprawiasz sex z tata to nie znaczy, żę każdy to robi....

Gość ja nie miałam na początku
z czasem było coraz lepiej...

Gość Krasnaliczka
ja mam za każdym razem, już w sumie 15 lat

Gość średnia długość stosunku...
orgazm? a co to? - gówno.

Gość ja nie miałam na początku
Krasnaliczka to zazdroszczę...ja miewam orgazmy ale tylko wtedy kiedy w czasie stosunku sama robię sobie dobrze ( oczywiście orgazm tylko łechtaczkowy) bo pochwowy...hm...co to takiego ?

już nie wiem co robić...nie wiem czy mam jakąś blokade psychiczną czy co :|

Ona1234, jeżeli seks sprawia ci radość to mniejsza o orgazm. Nie przjmuj się tym że go nie masz. Jeżeli nie umiesz tego stanu rzeczy zmienić, to zaakceptuj go.

Gość IreneuszWalczak
do ona1234 : Nieprzejmuj się tym moja partnerska gdy zdecydowaliśmy się na współżycie poinformowała mnie że nigdy niemiała orgazmu. Troszke mnie to zdziwiło no ale co bywa. Po którymś razie zaczołem się już martwić że jestem słaby w łóżku i wogóle do niczego wobec tej jednej osoby (z poprzednimi partnerkami normalnie wszystko było) To że niemożesz dostał orgazmu zależy od Twojego wnętrze- gdzie to czytałem :D Dośc spora liczka kobiet przeżywa swój 1szy orgazm dopiero po urodzeniu dziecka, więc niemasz się czym przejmować. JA z moją partnerką wkońcu doszliśmy do wprawy jak zrobić aby obie strony dochodziły. Najpierw dośc długie pieszczoty, pozycja klasyczka a na koniec na jeźdca- spróbój wtedy łechtaczka jest bardziej podniecona.

Gość mąż swojej zony
a moja zona ma tylko orgazm wtedy gdy jej liżę szparkę ;-P