Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pytam

co ja robie nie tak?

Polecane posty

Gość ja pytam

cos mi nie idzie to moje odchudzanie... niektore laski maja tak, ze odstawia jedzenie po 18 i tracą kg od razu, a ja niestety nie:/ kiedys bylam na diecie tydzien jablka a pozniej tydzien marchewka (wiem głupie :/) i schudlam moze 1,5 kg, ale to pewnie woda czy cos. w ogole jak sie kiedys odchudzalam tak powaznie, nie jadlam wieczorami, slodyczy, smazonego, ziemniakow, cwiczylam 3,5 godziny dziennie, duzo brzuszkow, rower, do tego herbatki odchudzajace i tabletki schudlam w 3 miechy tak 13 kg, mysle ze to malo jak na taki wysilek:/ brak mi motywacji juz

Gość amidos
u mnie też leci jak krew z nosa od czerwca do teraz schudłam 10 kilo a chce jeszcze 7 :( A tak pozabtym niektóre lasencje mogą jeść wszystko a i tak są szczupłe a ja tylko popatrzę i już tyje ..:/ stosowałam dietę 1000kcla i ćwiczyłam no i tyłam :/ i teraz jem 500-800 kcal jestem osłabiona ale jak inaczej schudnąć ?

Gość amidos
poza tym * sorrka ;)

Gość amidos
a co do motywacji to pomyśl jak rodzina i przyjaciele będę o Tobie mówić i Cię podziwiać :P jak schudłam 10 kilo to znów faceci się za mną oglądali :P