Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasola__

Czy ktoś z Was używał afrodyzjaków-cantharis D6 hiszpańska mucha

Polecane posty

Gość fasola__

Jestem ciekawa jakie Wy miałyście tego rezultaty, my z facetem zażyliśmy po 20 kropli i żadnych efektów, nie wiem może wzięliśmy się za późno "do roboty"?

Gość ciekawski fececik
mucha hiszpańska powoduje podrażnienie lub zapalenie cewki moczowej, czego efektem może być wzwód, ale nie podniecenie seksualne. Jest niebezpieczna i szkodliwa, u kobiet nie wywołuje żadnych afrodyzjakalnych efektów, co najwyżej swędzenie lub zapalenie dróg moczowych

Gość adam987
popers jest podobno dobry -ale nie próbowalem

Gość a ja kiedyś
kupiłem w sex -shopie jakis afrodyzjak i bylo napisane, że wlac 15 kropel do jakiegokolwiek napoju, zrobiłem zonie herbatę i przechyliłem flakonik i wlała mi się cala zawartośc. Żona wypiła wszystko zaczekałem chwilkę a ona nic, zero reakcji :( więc nie wierzę w żadne tego typu afrodyzjaki

Gość andi7867
pheromax polecam

Gość andi7867
jak ostatnio sie nim wysmarowałem to zarwałem 2 kolesi z czego z jednym się umowilem. Takiego analu a potem oralu jeszcze nie mialem, do dzis czuje smak własnej dupy w ustach

Gość kruca fuks
Mucha nie działa. Lubrykanty z dodatkowym kopem(tingle) to porażka, jakby mnie ktoś żracym kwasem polał. Yohimbina działa, ale chce się non stop siusiu, mdłości miałam po tym i nie mozna "dojść"... Ziołowe ecstasy dało bardzo fajny efekt: chcica, lekka euforia, fajne doznania, żadnych zaburzeń percepcji, czy zjazdu. Ale tylko raz się skusiłam, bo nigdy nie wiadomo, jak takie dziadostwo wpływa na organizm. Generalnie to stara zasada "dziewczyna pijana, dupa sprzedana" jest najskuteczniejsza i nie ma nic lepszego niż kieliszek szampana czy dobrego winka.

Gość andi7867
daj adres podszywaczu to przyjade i ci taki wpierdol spuszcze ze sie do swiat wiellkanicnych nie pozbierasz

Gość fasola__
kurcze szkoda, ze to nie działa tak jak powinno, i co teraz jak podgrzać atmosferę w naszej sypialni?