Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paLUSZEEEEKKKK

co ja robie nie tak ze kazdy facet mnie olewa moze wy wiecie?

Polecane posty

Gość 45 latka
Jestes młodą kobieta a ja dojrzałą ale z mojego doswiadczenia - sporego wiem, że wszystko zalezy od konkretnego faceta i że nie ma reguły. To co dla jednego będzie zaletą, dla drugiego jest wadą. Trzymanie zbytniego dystansu wcale nie jest dobre, mężczyźni też llubią czuć że kobiecie zależy - ale bez narzucania się. Najgorsze co może byc to narzucająca się wydzwaniająca ciagle kobieta. Piszesz, że mało sie malujesz, jesteś niesmiała, mężczyźni wolą pewne siebie(też nie za bardzo) kobiety, świadome własnej wartości, nie zdesperowane gotowe wiazać sie z każym. Nie prawdą jest też że po sexie tracą zainteresowanie. Czasami odwrotnie - taką zimną niedostępną dają sobie spokój. Miałam przypadek, że facet zrezygnowała bo byłam za mało zaangazowana a on nie chciał sie narzucać. teraz jestem w stałym związku z facetem z ktorym sex mieliśmy na 3 spotkaniu, więc z tym tez nie ma reguły. Na pewno w końcu trafisz, powodzenia

Gość asizna
Polecam lekturę książki Katarzyny Miller i Ewy Konarowskiej "chcę być kochana tak jak chcę". Psychoterapeutka i dziennikarka prowadzą rozmowy terapeutyczne. Jest w niej wiele mechanizmów wyjaśnionych. Lekko się czyta .. i co najważniejsze jest pouczająca. http://www.lakszmi.pl/forum/viewthread.php?forum_id=29&thread_id=2 Może wam pomoże nie osądzać pochopnie .. :)

Gość ankietka ...
Eh wchodzisz teraz w psychologię ... czyli moje klimaty .. Ale ja nie mówiłam o złym (w sensie pogmatwaną psychiką) ... My mówiliśmy o czymś innym ... o braku inteligencji ... Inteligentne kobiety nie wybierają przygłupów ... Osobowość, charakter ... to już kompletnie coś innego ... A dzieciństwo? Wiadomo, że wpływa na całe zycie i jego wybory ... Ale patrząc w ten sposób to już przesadzasz ,... Bo tutaj nie było mowy o związkach ... Poleciałaś za daleko ... :O

Gość gość
3 lata temu zostałam odtrącona przez miłość mojego życia. Stało się to z mojej winy, a raczej głupoty. On się ożenił i ma dziecko a ja nie miałam kompletnie nic. Mimo dobrych przyjaciół, rodziny, znakomitego wykształecnia, dobrej pracy nie czułam jakiejkolwiek satysfakcji z życia. Nie czułam nic. Ani radości, ani złości, ani smaku jedzenia. A najgorsze było poczucie winy. Nie mogłam wybaczyć sobie tego, że zaprzepaściłam szansę na to uczucie. W końcu zdecydowałam się że musze tio zmienić. Odzyskac go za wszelką cenę. Zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl. Na efekt musiałam poczekać 2 miesiące. Ale udało się. Porzucił żonę, żeby wrócić do mnie. Dziś jestem najszczęsliwsza na świecie

Gość gość
Ci rytualiści raczej Wam nie pomogą, same w sobie macie moc do odprawienia skutecznego rytuału. Mnie uświadomiła o tym wróżka Diana z wrozkadiana.pl