Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambiii

pieluszki bambi-uzywalyscie?

Polecane posty

Gość bambiii

Moj maz z oszczednosci kupil ale mam mieszane uczucia.Boje sie uczulenia.

Gość bambiii

ja nie uwzyalam. gdzie mozna dostac te pieluszki. powiem ci tak- nie sprawdzisz to nie bedziesz wiedziala czy fajne. ile dziecko ma? jak mu wyjdzie zaczerwienienie na pupie to odstawisz pieluszki wykapiesz malucha w krochmalu i tyle. ale sprawdzic warto.

Nie używałam, ale jak masz wątpliwości to wypróbuj jedną i zobaczysz. Jeśli dziecko ma zdrową skórę i nie ma skłonności do uczuleń powinno być ok. Chociaż uważam, że akurat na pieluskach nie powinno sie oszczędzać bo żadna z nas nie chciałaby mieć niewygodnej podpaski.

no to ja mam inne zdanie moze dlatego ze mi bez roznicy jaka mam podpaske byleby nie przeciekala i jakos na niewygodne jeszcze nie trafilam :P za to z pieluchami jest tak ze u nas niestety niektore sie nie sprawdzily bo odparzaly. ale za to znalazlam kilka zamienników pampersów ktoe są fajne a skoro cos jest fajne i w rozsadnej cenie to po co przeplacać?

Gość bambiii
W auchman kupil za 22zl 68 sztuk. Moim zdaniem one sa troche podobne do Dada z Biedronki,tak na oko.One nie uczulaly moze te tez nie beda..Dziecie ma 3 miesiace.

Gość nie uzwalam bo jeszcze z takim
i sie nie spotakałam, a gdzie mozna je dostac i w jakiej sa cenie ?ja mojej malej zakladam tip - tez z poczatku mialam mieszane uczucia co do tych pieluch .ale moja corcia nosi je juz 3 mc i nie ma zadnych odparzen . jestem z tych pieluch bardzo zadowolona i na dodatek sa o wiel tansze od innych. A co do bambi - to jestem bardzo ciekawa jesli bylyby tansze od tipow to chetnie bym wyprobowala . jednie boje sie zapachowych pieluch - a takie sa wlasnie oryginalne pampersy . raz kupilam mojej paczke ale z niepokojem zakladalam jej te peiluszki . smarowalam grubo kremikiem pupcie z obowy ze dostanie odparzen . na szczescie odparzen nie dostala ale wiecej pampersow nie kupie nawet jakby byly tansze o połowe . kupowalam tez huggisy ale te falbanki strasznie rysowaly udka malej wiec przestalam jej kupowac i tak pozostalysmy na tipach .

moje dzieci nosza wickies z kauflanda ale ostatnio maly dostal paczke dady z biedronki no i zobaczymy. corcia ma uculenie po dadzie a zobaczymy jak synus zareaguje.

ja polecam Dady z Biedronki. A te o ktorych mowicie nie znam bo nie mam w poblizu Auchena ;) chyba w Krakowie wogole go nie ma ;( MaMani jest w Krakowie Auchan?;)

warto te babi wyprobowac nawet jezeli ci ktos napisze ze jego dziecko dostało uczulenia od tych pieluch to nieznaczy ze twoje tez dostanie ,niektore dzieci uczulaja i pampersy i higgisy a niektore nie trzeba sprobowac