Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość B.tter

Cel, Chęć, Plan - obecne! Czas - do skutku 1.01.09

Polecane posty

Samotna, kochanie, pewnie ze damy rade :)! Silne kobiety rox :D Ja nie mam za duzo czasu zeby cos napisac, powiem tylko ze 6 dzien SB mija raczej bezbolesnie ;) juz dawno nie wytrzymalam tak dlugo na diecie :) Dzisiaj mialam basen, w planach cwiczenia na brzucho, uda i rowerek min. 30 min. 3majcie sie mocno! :) 🌼

gratuluje Ci tej wytrwalosci z dietka i podziwiam za aktywnosc fizyczna!!!!B.tter -you my master !!!:-) Ja tez sie jakos trzymam chociaz nie jest latwo..........Wpadnij jak bedziesz miec czas i pisz co u ciebie!!! Buziaki :**********

kolejnemu kilogramowi powiedzialam PA PA :) To juz czwarty w tym tygodniu! Buziaczki :) :**

B.tter nie chudnij tak szybko bo mi znikniesz clakiem i z kim ja bede konwersowac i wymieniac doswiadczenia na tym topiku??????? :P Zartuje!! : Gratuluje Ci barrrrrdzo!!!!!Malenka-jestes wielka!!!! :-) Oby tak dalej...No i swoimi sukcesami mnie motywujesz naprawde.3maj sie

czesc dziewczynki ;] widze,ze swetnie wam idzie;] ja tez dosc dobrze stoje i mam nadzieje,ze mnie jeszcze pamietacie z poczatku topiku xd trzymajci sie !! ;]

hej dziewczeta :D jak sie macie?B.tter jak dietka????pisz kochana bo wiecz ze mnie motywoawalas tymi spadajacymi kiloskami :-) Ja cos troszke choruje :-0 chyba grypa zoladkowa :-0 Ale mam nadzieje ze minie szybko :P No i staram sie dietki pilnowac jak moka w glowie!!! :-)

Hej :) nareszcie mam internet :) chwilowo co prawda ale mam...ja na 1 fazie SB bede do swiat, a potem wiadomo :/...ja niestety zarzucilam odchudzanie przes stres. W sumie to oszukiwalam sama siebie...kompulsy mnie ciagle przesladuja! Wczoraj tez byl :o Dzis robie dzien na jablkach a jutro lece SB do 24.12 3majcie kciuki kochane... a co u Was? Samotna, wyzdrowialas?

B.tter wyzdrowialam ale od nowa cos mnie biezrze....migdalka mam powiekszonego :-0 Ale walcze z tym!!!!!!!! Kompulsy mialas ? :-( Wiem co to znaczy ,nie poddawaj sie!walcz z tym cholerstwem!!!ja nie mialm ostatnio kompulsa-odpukac,ale raz jak zjadlam jakies 300 kcal nadprogramowo to poszlam wymiotowac i herbata na przeczyszczenie w ruch :-0 Mialam takie poczucie winy...... Zauwazylam ze dietka idzie mi swietnie jak mnie w domu nie ma.....Musze gdzies czesciej wychodzic ,a jak juz ide na piwko czy drinka to nie jem nic od poludnia i na wadze od razu mniej ....b.tter 3maj sie dzielnie!

ja też niestety mam najwieksze kryzysy jak mi sie nudzi! Wekeendy to tragedia...tylko bym siedziala i zarla! Do swiat niedaleko i obiecalam sobie ze cos slodkiego zjem dopiero w wigilie ;) taki maly prezent pod choinke :) Kuruj sie kochanie, i zdrowka duzo zycze :) :*

Dzieki slonce :-) ja tobie tez zycze zdrowka i zeby zaden kompuls juz Cie nie naszedl! :-( Do swiat jeszcze sporo czasu wiec jakies 4 kg mozemy zgubic! Mam nadzieje ze tego neta bedziesz miec i bedziesz zagladac.....buziak :******

już ugotowałam rybkę na najbliższe dni więc mam już pomysł na obiad i ewentualnie lunch... muszę się moooocno zmotywować! miłego wieczorku :)