Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde felek

dobry podklad dla cery tlustej

Polecane posty

Gość kurde felek

najlepiej niedrogi i w miare dobrze kryjacy. jaki polecacie?

ja mam strasznie tłustą cerę i nie mogę używać żadnego podkładu. tylko puder w kamieniu. a i tak się świeci niemiłosiernie

Gość kurde felek
no a czym tuszujesz niedoskonalosci skory? sam puder nie wystarczy

Gość ana_katia
jak niedrogi to lirene w srebrnym opakowaniu - ok 17zl jak nie to mega fajny jest revlon custom cos tam - do cery tłustej i mieszanej - na allegro można kupić za 30zl, w sklepie ok 70

Gość carramba
Oriflame - matujący podkład (w tubce) dobry naprawde

Gość carramba
ale o tym Revlonie custom... nic nie jets napisane że do tłustej, tylko że 5 odcieni w jednym (??)

Gość carramba
a jaka cena? miałam vichy i naprawde był dobry ale ...cena ! :D

Gość lolka ta od bolka
i tam po lirene 2 godziny i nei widac zeby byl podklad bo sie skora blyszczy, lepiej uzyc pudru w kamieniu

Gość alison11
Loreal true match - dla mnie rewelacja, cena 50 - 60zł jak trafisz na promocje to 45 nawet

ja mam po prostu masakrycznie tłustą cerę. jak jadę na studia zaoczne to wiadomo cały dzień się siedzi lub jest się zabieganym. jak wchodzę do łazienki i spoglądam w lusterko to tylko syf, kiła i mogiła.

Gość mika08
rimmel cool matt, w takim szlanym okrągłym pojemniku z niebisko czrnymi napisami, jest chłodzący i obniża temp. skóry ok 30 zł

Gość lolka ta od bolka
a stosowałyście moze pudry mineralne? kupiłabym sobieale ta cena, nadaja sie do cery mieszanej? a stosujecie jakies kremy matujące? maseczki?

Gość wagrzasta
ja stosuje krem nawilzajacy tylko wieczorem bo jak rano uzyje to makijaz sie nie trzyma. zreszta zastanawiam sie czy przy skorze tlustej jest konieczne uzywanie kremu.i tak jest wystarczjaco natluszczona a po uzyciu kremu matujacego zapychaja sie (przynajmniej u mnie) pory

Gość wagrzasta
tez jestem ciekawa tych pudrow maineralnych. ktos uzywal? jaki efekt kryjacy?

Gość lolka ta od bolka
a ja własnei mam taki problem ze jak nie uzyje na noc kremu nawilzajacego, albo co anjmniej połtlustego to schodxi mi skora, moze nie tak dosłownie, ale widac takie biale platki skory. Czesto skóra tłusta jesy wysuszana przez kremy, zele do twarzy i produkuje wiecej sebum. Zreszta teraz jak idzie zima to bez kremu nawilzajacego na no ani rusz, wiatr, mroz, suche powietrze. A zancie dobry krem anwilzający/

Gość wagrzasta
ja uzywam olay hydrozel nawilzajscy dla cery tlustej/ mieszanej taki w rozowym opakowaniu. bardzo fajny nie zapycha porow/ bezzapachowy. jak dlamnie na razie najlepszy. cena okolo 20 zl

WYPROBOWALAM JUZ NAPRAWDE WIELU I ZADEN NIE JEST IDEALNY NAWET TE DROZSZE,WG MNIE JUZ NAJLEPSZY W MATOWANIU TEN LIRENE Z POMPKA W SREBRNO-SZARYM OPAKOWANIU

Gość alison11
a na tłusta cere polecam jeszcze brac dodatkowo cynk w tabletkach, jest skłądnikiem wielu preparatów na tradzik ale równiez na tłusta cerę - 30 tabletek ok 8 zł

wieczorem uzywam rozne kremy nawilzajace a rano nivea nawilzajaco-matujacy bo natluszczajacych nie ma potrzeby stosowac przy takiej cerze ale nawilzajace jak najbardziej

Gość lolka ta od bolka
luska mozesz pisać małymi literkami? bo naprawde źle sie to czyta. A cynk po jakim czasie daje jako takie rezultaty? tzn ze skora mniej sie błyszczy?

a czym myjecie twarz,mozecie polecic cos dobrego co zmyje makijaz dodatkowo, jakis dobry zel

a rimla podklady zaraz po nalozeniu musialam juz matowic pudrem w kamieniu nawet ten matujacy czyli porazka

Gość alison11
u mnie po 2 tygodniach zauwazyłam poprawe, zmniejsza sie łojotok, dodatkowo można maść cynkową stosować - ale to już dla tych systematycznych:)

Gość lolka ta od bolka
ja mam taki czerwony z apteki zel do mycia twarzy, tylko niepamietam nazwy. a co ile dni robicie peeling?

Gość lolka ta od bolka
juz pamietam to oxy, nawet nie jest zły

Gość wagrzasta
mowcie co chcecie ale do skory tlustej i problemowej najlepiej uzywac mydelka dla dzieci ewentualnie bardzo delikatny zel koniecznie bez alkoholu. sama przetestowalam wiele produktow i wiem ze dla mnie to jest najlepsze LUŚKA28 chodzi ci o ten city matt?

nie ten drugi z rimla co tez jest napisany ze matuje ale tak naprawde nie matuje przynajmniej nie u mnie

Gość alison11
rimela podkłady beznadziejne to prawda, ale np. prasowany jest ok, a jeśli chodzi o mycie to ja używam mydła protex tego pomarańczowego bo inne troche brzydko pachna:D