Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Santo Subito

Chyba wczoraj przesadziłem...

Polecane posty

>> prawdziwy facet umie sie powstrzymac Z teorią "kobiecie wolno wszystko, facetowi nic" możesz się schować pod łóżko, bo jest ona gówno warta :)

>> A tak przy okazji to twoja Dorotka ma pewnie 20 kilka lat? No tak, przecież starszej pani po w okolicach trzydziechy bym sobie nie wziął :o

twoje zdanie mnie gowno obchodzi mam to szczescie ze zaden facet mnie nie uderzyl a ja ich owszem:P

dzieci to macie jeszcze mnostwo czasu na dotarcie sie :). Potem bedziecie wnukom radzic co zrobic jak on chce ogladac mecz a ona robic zakupy w tym samym czasie :D

>> mam to szczescie ze zaden facet mnie nie uderzyl a ja ich owszem Do czasu 😴 A potem przyjdziesz na kafeterie sie żalić, że facet cie uderzył :o PS Jak zwiążęsz się ze mna, to możesz liczyć na tego typu atrakcje. Także pejczem :classic_cool:

Gość jaad
co to wogóle za argument podnosić ręke na drugą połówkę bez znaczenia która to jest. nie wyobrażam sobie aby moja dziewczyna podniosła na mnie rękę , a już na pewno nie wyobrażam sobie żebym ja podniusó na nią

"lepiej zeby docieranie bylo bez lisci. Zawsze mozna talerzem o podloge" Tak ale niektórzy czasem musza sobie dać po szlagu :) Nie wszędzie są talerze :P

"Zapraszam do mnie, też dam Ci jogurt. Jeszcze ciepły i prosto z dystrybutora to buzi " Heheheh Chujek :D

Gość to prowokacja_

Zapraszam do mnie, też dam Ci jogurt. Jeszcze ciepły i prosto z dystrybutora to buzi santo no nie żartuj ze pracujesz w MLEKPOLU :P

jakie ciagle? jadlam muesli z mlekiem o 8:30 rano wypraszam sobie SWINIE Z WAS:-O

Mam prywatną mleczarnię z własną, manualną linią produkcji musisz ja troche podkrecic bo ilez to mozna własnymi rękoma wyrabiac nabiał:P

Gość ihaaa
Dżentelmenem to Ty nie jesteś.. Ale coż poradzić jak się baba rzuca?Z niektórymi inaczej się nie da. A może ona chciała po pysku dostać poprostu. Irytują mnie takie histeryczki! Ja bym się na swojego faceta z łapami nie rzucała.

Gość wysmiewczyni
buehehehehe na mecz sie spieszyl. No nie moge skad sie biora takie poparance? Oj ta kafe skupia wielu takich nierobow co to fantazje puszczaja razem z bakalami. Czy to nie mozna wytepic jakos? Moze wystrzelic w kosmos albo cos.....

Gość wysmiewczyni
Zapraszam do mnie, też dam Ci jogurt. Jeszcze ciepły i prosto z dystrybutora to buzi Wiedzialam ze to wiesniak na polu krowy pasie. A w soboty potupaja w remiza city! :)

Gość A Brat Niedzwiedz
jak zwykle rozwala wszystkie topiki. Zalosny, zakompleksiony chlopaczek. Dobrze, ze panna cie rzucila. Madra byla.

Gość Luska z W.
Santo, widze, ze pomyslowosc utrzymujesz na bardzo dobrym poziomie. To juz chyba kilka miesiecy bedzie jak zaliczasz sie do czolowych prowokatorow tego forum :D