Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Santo Subito

Chyba wczoraj przesadziłem...

Polecane posty

>> W innym napisałeś np. że nigdy nie miałeś dziewczyny Bo moja Dorotka to facet, Darek, tylko pełni rolę kobiety w naszym związku :classic_cool:

swinie to nazwa ogolna dla tych zwierzatek knur to tez swinia:-O

Gość Luska z W.
Ja nie podejrzewam ;-) A co do opisanej sytuacji to coz, dla mnie fikcja literacka, a przesada pelnic role srodka stylistycznego o efekcie komicznym, wiec spoko :classic_cool:

Gość Luska z W.
*przesada moze pelnic

jak zwykle rozwala wszystkie topiki. Zalosny, zakompleksiony chlopaczek. Dobrze, ze panna cie rzucila. Madra byla. Madra była bo po magisterce i dalej sie kształci:P a co do topiku to czytaj ze zrozumieniem a zobaczysz ze nie rozwalalm tylko jestem w temacie:D

>> jestes dzisiaj obrzydliwy Dziękujęęęęę za komplęęęęment :classic_cool: Słuchaj, mam pytanko, co robisz dzisiaj wieczorem? :classic_cool:

>> dla mnie fikcja literacka Kiedyś napisałem poradnik - dla miłośników katowania kobiet. Ale z kaffe był od razu usnięty :o Tutejsze modery nie rozumieją, że ludzie moga mieć różne pasje :o

>> ide do kina Świetnie :D DO którego, na którą i na co? :) I taka prośba - postawisz bilet, bo jestem przed wypłatą? :classic_cool:

>> stawiam tylko przyjaciolkom Moge zostać twoim przyjacielem :classic_cool: A bilet obiecuje zaraz po dziesiątym odstawić + zaprosze Cie na wykwintną romantyczna kolację przy winie i świecach ;) >>a mam z kim isc TO ja pójde z wami. Nawet nie zwrócicie uwagi, ze jestem :classic_cool:

Gość wysmiewczyni
a co na wsi nie macie kina? A zycie towarzyskie skupia sie pod spozywczakiem z tanim winem. Idealnie pasujesz do klimatu.

Gość wysmiewczyni
moge dac ci na kino jak mi bryke umyjesz w takich slipach z trabka slonia :O

Gość wysmiewczyni
jak by takoowa posiadal to by sie zajal ale wszystko co posiada to jedna mucka na polu:)

Gość wysmiewczyni
na zachodzie tez znaja. sie bryka po swiecie to sie zna rozne klimaty;)

>> karze to sie szczeniaczka albo dziecko NIegrzeczne suczki też się karze :classic_cool: Odbiegamy od tematu - co powiesz na moją propozycję? Mówię zupełnie poważnie.

Trzeba było do niej zadzwonić że nie dasz rady zrobić tych zakupów. W tych czasach to chyba nie taki problem co? Ale skoro już się stało. Cóż ona przegięła z reakcją(choć nie dziwie się że się wkurzyła) i trochę Ci się nie dziwię, też bym się nie dała lać, nie miała prawa Cię uderzyć. Ale Ty też nie powinieneś jej bić, zwłaszcza w twarz. Trzeba ją była za łapska chwycić,potrząsnąć nią i powiedzieć żeby się uspokoiła. Jak już ktoś napisał najlepiej było wyjść do kumpla albo do pubu na mecz. Sytuacja nie do pozazdroszczenia... proponuję kupić jej kwiatki i bardzo ładnie przeprosić a potem zabrać na kolację do restauracji.