Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Santo Subito

Chyba wczoraj przesadziłem...

Polecane posty

nie zalamuj mnie, wygladalabym jak swinia wazac ok 80 kg nie waze nawet 60

>> nie waze nawet 60 Więc kruszynko przy mnie będziesz czuła sie bezpiecznie :classic_cool:🖐️ Dobra, bez owijania w bawełne - gdzie i kiedy??

Gość małaNina
no wiesz jakby mi maz przeszkodził w ogladaniu meczu to tez bym mu w pysk dała .. Ale powaznie jako kibic rozumiem Cie bo przerywanie meczu to swietokradztwo ale jako kobieta.. mhm ona nie powinna na Ciebie z łapami wylatywac a Ty na nia bo dokad to zmierza?

>> nie wiem gdzie ide pewnie do galerii Domyślam się, ale w Wawie kilka ich jest :o Do której i gdzie mam na ciebie czekać? :classic_cool:

>> Ale powaznie jako kibic rozumiem Cie bo przerywanie meczu Pisałem już - nie chodzi o mecz, tylko o jej histeryczne zachowanie. Upominałem, chciałem załatwić pokojowo, bez kłótni, nie udało się :o

nie ide dzisiaj baranie na zakupy do sylwestra daleko:-O a Ty chyba nie jestes gruby?:-O

>> nie ide dzisiaj baranie na zakupy To dobrze się składa, bo dzisiaj przecież idziemy do kina :classic_cool: >>a Ty chyba nie jestes gruby? Absolutnie :o Jestem wysokim, postawny mężczyzną o szczupłe, wysportowanej sylwetce, urodzie Apolla i sile Herkulesa ;)

Gość no i zapomnial
ze lal wczoraj Dorote :O

Autorze ale ty latwy jestes, jeszcze masz na skorze slady po dotyku Dorotki a juz sie za tamari bierzesz? Ach dokad ten swiat rozpustny zmierza...

Tamari i ja kręcimy ze soba od dawna :classic_cool: Tylko na konsumpcje naszego związku wstydzi sie jeszcze zdecydować :o

No to jasne dlaczego Dorka ci dowalila wczoraj, pretekstem byly zakupy a naprawde dowiedziala sie o Tamari. Ciekawe czy juz ci walizki wystawila :P

>> przestan sie przechwalac Przepraszam 😴 To moze, tak jak zwykle, napisz mi na miala co, jak, gdzie i kiedy mam byc, ok? :)

\"Santo Subito >> Ale Ty też nie powinieneś jej bić, zwłaszcza w twarz. Tylko w co?\" O to mi chodzi ;/. Mam nieodparte wrażenie że przeczytałeś moją wypowiedź tylko do tego momentu, znalazłeś coś żeby się doczepić i skomentować pokrótce.

Twoje wrażenia są nieprawdziwe 🖐️ Ps Odświeżam ten temat co 3 sekundy w nadziei, że Tamcia zgodzi się pójść ze mną na kolację :classic_cool:

Mamy długi weekend, na pewno jakiś dzień masz wolny :) Wykaż troche inicjatywy, poddaj się szaleństwu, nie zjem cie :classic_cool:

moim skromnym zdaniem rozwiązania są dwa: albo zapomniałeś o jakiejś Waszej rocznicy albo ma PMS i radzę to przeczekać... POZDRAWIAM!

Gość santo masz
coś mocno nie tak z garami, tak ogólnie. dla mnie jesteś mniej niż zero, bo pierdzielisz od rzeczy, zeby się lepiej poczuć. muszka owocówka więcej byłabym w stanie wnieść na forum niż ty :D