Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .s.u.p.e.r. .m.a.m.a.

Kaszka - pytanie ?

Polecane posty

Jak podawać dziecko kaszke ? Bo moja córka nie chce jeść łyżeczką .Dałabym jej z butelki ,ale zbyt gęsta jest ta kaszka i nie wiem czy będzie mogła normalnie jeść ?

ja dawałam na początku przez butlę po prostu kaszki dawałam tyle ile trzeba a wody więcej żeby była płynna. są też specjalne smoczki żeby kaszka mogła przejść przez dziurkę

no ja mam taki smoczek ,ma 4 dziurki więc jak bym jej dała z butelki i przez ten smoczek to chyba by zjadła bez problemu. Idę zaraz wypróbować ... a wogóle powiedzcie mi czy Wasze dzieci wytrzymywały dłużej besz jedzenia gdy zjadły kaszke ? Bo po mleku Mała chce jesć za 3 godziny ,a kaszke jak jej dałam to długo wytrzymała ...i chyba na noc zaczne jej dawać żeby nie budziła się w nocy .

sorry za błędy .

mój synek je kaszkę na sniadanie i kolację, przesypia całą noc (zanim jeszcze jadł kaszki tez spał). jest to kaszke dość gęsta na ok. 230 ml mleka, i rano potrafi wołać jeść już 2 h po śniadaniu. ma 17,5 miesiąca.

smoczek do kaszki to nie ten z dziurkami tylko z kreseczka, a maly na kaszce zaczol przesypiac noce