Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość które

które pumpy

Polecane posty

Gość które
Gość które
może jeszcze ktos ?? obczajcie i napiszcie chociaż cyferke :P

Gość jak dla mnie
to 1 pioronujace wrazenie

Gość okropne wszystkie
kurcze i to jest mode...wyglada jak by ktos kupe narobil w gacie.Ja nie wiem jak mozna projektowac takie obrzydlistwo

Gość zdecydowanie 2 ewentualnie 3

Gość zdecydowanie 2 ewentualnie 3

Gość które
kurcze teraz się zastanawiam nad 1 2 lub 3, nie cierpie jak jest zbyt duzy wybór :[ Mnie się podobaja, bo są [praktyczne i wygodne. A poza tym pytałam sie które z podanych, więc jak sie komuś nie podobają to niech sie nei wypowiada ;)

Gość który
Wszędzie, na co dzień, na imprezy na treningi też mam podobne, to sa genialne spodnie, bo można je dowolnie stylizować, dlatego też nie mogę się zdecydować ? Poza tym już przywykłam że Polki co niektóre uwielbiają się wyśmiewać z czyjegoś gustu jak same są bezguściami ;) Niby rurki sa modne, skórzane kurteczki i wielkie torebki to tylko to uważacie za fajne ;) A jesli ktoś chce się wyrwać z kserowania siebie to jest źle, ale okej.

Gość nie o to chodzi
e chce cie wysmiac czy cos. Nie wiem, mama nadzieje ze ten topic to prowokacja. Przeciez to jest okropne i w ogole nie kobiece :( Jak wiesniara kompletna :O

Gość nie o to chodzi
Ojjj nie, zmieniam zdanie. Ostatnie zajebiste. Reszta chujowa jak barszcz :O

Gość najlepiej żadne
te pumpy to w ogóle jakaś porażka podobnie jak moda na uggsy i kalosze :/ dresy zwykłe sobie kup, nie rób obciachu.

Gość kupa smiechu
a sorry co wy nosicie że takie znachorki jesteście ? białe kozaczki sa pewnie lepsze, albo szpilki w szpic ;P Poza tym, te spodnie były już modne jakiś czas temu i jeszcze wczesniej. Jest to styl sportowy, swobodny,a nie jakies golizny tandety na miano dody PHI A tak w ogole to Polki niestety sa uważane za jedne z gorzej ubranych w Europie, więc HELOOŁ?

Gość ollinka135
pierwsze są beznadziejne według mnie... ale kwestai gustu, ja już się wypowiedziałam :P sama mam spodnie 3/4 ze ściągaczami na łydkach, ale bez tego "worka" (kupione w Butiku), który wg mnie jest znośny tylko przy 2 i 5 z Twoich propozycji Takie spodnie fajnie wyglądały u Pauliny z YCD, sama szukałam podobnych, ale bardziej znośnych i przylegających, bo potrzebne mi były na wf :P Znalazłam odpowiednie dla siebie i jestem zadowolona :)

Gość Macfan26
kupa śmiechu ---> Mylisz się, Polki za granicą uważa się za kobiety posiadające oryginalny i ciekawy styl. Blogi naszych szafiarek cieszą się ogromnym uznaniem na zachodzie. Fatalnie ubrane są Niemki, Włoszki, Angielki czy Rosjanki. Sama jestem miłośniczką stylu vintage i nie do pomyślenia są dla mnie tego typu spodnie poza salą gimnastyczną. Istnieje tyle ciekawych krojów spodni, które nie zniekształacją kobiecej/dziewczęcej sylwetki tak, jak pumpy - znacznie skaracają sylwetkę, zaburzają proporcje ciała.

Gość śmiechu wartee
Ależ ja tak samo uwielbiam styl Vintage, ale takie pumpy są w jakimś sensie jego częścią, gdyz te spodnie były kiedyś baaaaaaaaardzo modne, ale były zarezerwowane dla kobiet bogatszych, luksusowych. Tak jak dziś nie ubierają się wszyscy w luksusowych zagranicznych butikach gdzie za byle bluzke płaci się po 300 zł. co prawda nie były to dokładnie z takiej tkaniny i nie były dresowate ale były. Taka jest moda, że powraca tylko zmieniona, wcześniej były modne dresy z ortalionu, dresy z froty itp. itd. A Polki zgadza się są wysoko oceniane, ale zauważ że tylko te wystylizowane, które rzeczywiście kupują w lumpexach, szyją takie ciuszki i wynajduja u ciotek itp. A u nas królują niestety kiczowate rzeczy pokroju świecidełek, białych i różowych kozaczków strojów na tzw. snieżynkę ;) Albo moda z katalogów, czyli sieciówki, czyli podpatrzone i skserowane. Tak jak mówie uwielbiam vintage tak jak Ty, bo to jest styl wieczny i na zawsze, gdzie można się wystylizować ze smakiem i fantazją. Ale ja dopuszczam także inne ciuszki ;) Bo można łączyć ze sobą niemal wszystko ;) Ale przyznajmy szczerze że nie wszystko jest dla wszystkich i nie wszystko się musi podobać ;) ale mimo wszytsko polki nie nie mają własnego gustu, bo się ubierają jak reszta, nic od siebie tylko to co aktualnie było na witrynie w sklepie ;) Tak, jak kiedyś tatuaż czy kolczykowanie było zarezerwowane dla andergrandowych dusz, a teraz noszą wszyscy bo jest modnie - istna tandeta ;) tak tez jest ze stylem, ubierają się tak bo jest modnie, a nie dlatego że to lubią, że sie pasjonują tym, latami 20, 30 czy 80 itp. POLKI W WIĘKSZOŚCI SĄ TANDETNE ! i możecie sobie mówić co chcecie ale taka jets prawda

Gość takie tam moralne
hmm no po części to masz racje. Ale nie o tym chciałam, po prostu u nas się przyjęło że trzeba nosić to co jest aktualnie na topie, bo wszystko inne jest na nie. Niektórzy nie rozumieją że ktoś woli zwykłe jeansy + biały t-shirt z trampkami, niż rurki z tuniką i buty na obcasie ;) jeszcze inni uwielbiają buty w czubek, ktos tam uwielbia folk, vintage a ktoś sportowy styl. Każdy się może ubrać zajebiście i nie ważnie czy ma rurki, szwedy, czy takie pumpy. Dochodza bluzki, bluzy, tuniki, marynary itp i sie wyglada obłędnie !a co z tego że jakieś spodnie podkreślają kobiecość, jak dla mnie najobrzydliwsze co może być, to kobieta, która ma okropnie chude nogi, z tej chudości aż wygięte, ocierające sie kolana i chodząca stopami do środka przez to, płaski tyłek i założy taka rurki aż mnie to odpycha, ale lubi to chodzi ;) albo kobieta grubsza i to sporo która nosi miniówki ;) Nie narzucajcie swojej opini, po prostu wypowiedzcie sie ale nie próbujcie wbijać swoich teorii innym. A co do tatuażów to się zgodzę, najgłupsze co może być to robienie ich żeby zdobiło ciało ;| tatuaż ma wyrażać coś, myśl, motto, zdarzenie religię. A nie jakieś motylki, ptaszki i szpan że masz tatuaż i jeszcze pokazywanie go jak się da. hmm jeszcze przyszlo mi na myśl o blondynkach, była kiedys moda na blondynki i wszystkie się tleniły a teraz patrze a wsyztskie an czarno ;)

Gość h mmm
A w Tunezji najgorsze są :Rosjanki a potem Polki ;/

Gość a ja uważam że że
że fajnie że takie spodnie powróciły, szkoda tylko że dziewczyny jesteście tak zadumane za swoimi ciuchami i nie potraficie stworzyć żadnej fajnej stylizacji. Sama w koncu kupiłam sobie takie pumpy z tally bo były okazyje i sa świetne. Takie oderwania od zwykłych jeansów itp. kupiłam sobie do nich grube szare rajtuzy, buty mam takie botki z szeroką cholewką czarne, do tego mam zwykły t-shirt i na to szary sweter przepięty skórzanym paskiem i wygląda oszałamiająco. szukajcie własnych stylizacji bo warto ;)