Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu ja...22

zle sie czuje w krotkich wlosach a mimo to kazdy mi mowi ze w takich mi najlepie

Polecane posty

Gość znowu ja...22

czy to kwestia przyzwyczajenia? czy lepiej nie scinac?

mi tez wszyscy mowia z emi lepiej w krótkihc ale tez na szczescie sama sie w takich czuje dobrze. przyzwyczaj sie. poza tym....o ile mniej roboty rano! :) i jaka wygoda. buzia za to wyglada ładnie, jest cała odsłonięta, jak sie jeszcze makijaz ladny zrobi to naprawde fajnie mozna wygladac

Gość piketpocket
jak ci nie ywgodniew w ktorkich to nie scinaj,a kogo to obchodzi ze innym sie podoba, zreszta latwo pwoiedziec zetnij wlosy,jak ktos ma dlugie to nie odreosne w miesiac czy dwa ale po kilku ;latach,ja pobcielam i baaaardzo zaluje. juz nigdy w zyciu nie obetne nna krotkie.

Gość parówka z berlina
jak masz cienkie włosy, to podejrzewam, że długie wyglądają dobrze tylko po szczotkowaniu, a tak to cały dzień wisza smetnie koło głowy, bez życia To, co pokazałas, to nie są całkiem krótkie włosy, to średnia długość, fryzura jest kobieca i myślę, że dla cienkich włosów bardzo dobra. Sama mam cienkie włosy - i naprawdę, zapuszczac je na dłuższe niż 5 cm za ramie to idiotyzm

Gość znowu ja...22
tak wisza wlasnie:O zastanawialam sie czy nie sciac na taka dlugosc jak pokazalam jak patrze na siebie na fotki to faktycznie lepiej wygladam ale jakos chyba nie moge sie przyzwyczaic:O

Gość parówka z berlina
no to ewentualnie zrób te fryzurę 3-5 cm dłuższą, już będziesz mogła te włosy zwiazać i będziesz miała wrazenie, ze są długie, ale będa tez żywsze Dlaczego xle się czujesz w krótkich, czujesz się mniej kobieca czy o co chodzi ? Jak długie masz włosy ?

Gość znowu ja...22
no wlasnie mniej kobieca teraz mam do ramion

a teraz wszystkie gwiazdy scinaja sie na bardzo krotko z dluzsza grzywka bardzo mi sie ta fryzura podoba ale nie odwazyla bym sie

Gość parówka z berlina
Rozumiem, bo tez miałam takie rozterki. Ale to naprawdę nie zależy od długosci włosów. A już na pewno nie, jesli wybierzesz fryzure, która jest zarezerwowana dla kobiet. Bo chyba nie wyobrazasz sobie faceta w takiej fryzurze. Jak chcesz byc bardziej kobieca, to podmaluj się, zakładaj ubrania dopasowane do sylwetki, zadne wory, nos buty z chocby niewielkim obsacem - a przede wszystkim trzymaj sie prosto i chodx jak kobieta, a nie jak chłop :) Te włosy to masz obciete na równo ? Moze wystarczyłoby pocieniować ? Jak nie pomoze, to sciaćmozna zawsze.

Gość znowu ja...22
teraz mam min pocieniowane koncowki

Gość progprogg
miałam taka fryzurkę, no może trochę dłuższą, ale cośw tym stylu i powiem Ci, że też był z nią problem...również mam cienkie włosy, które dodatkowo strasznie się wywijają...nawet fryzjerka to zauwazyła, więc bez prostownicy możesz mieć problem ale próbuj, jak sobie je ułożysz - wyglądają fajnie, na początku też czułam się nieswojo, ale potem już nie żałowałam :)

Gość parówka z berlina
jak masz do ramion, to to ledwie pare cm różnicy, jak bedzie źle, to w pół roku odrosnie, nie ma sie co cyndolić

Gość znowu ja...22
moje tez sie wlasnie wywijaja:O sa straszne

Gość progprogg
bez prostownicy się nie obejdzie więc