Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metafora .

ErnstYoung, PwC, KPMG, Deloitte, Capgemini

Polecane posty

Witam, chciałabym zapytać o zarobki w wyżej wymienionych firmach, głównie w dziale doradztwa finansowego/gospodarczego, jeśli ktoś pracuje/pracował w którejś z nich, proszę o wypowiedź.

Gość wysoko mierzysz
:P

No raczej się nie widzę jako asystentka czy pani w okienku, zbyt mocno szanuję swoją wiedzę i umiejętności. Będę się starać o praktykę w Deloitte i zastanawia mnie, jakie stawki mają pracownicy tych firm i czy warto w ogóle je rozważać? Bo docelowo mierzę jeszcze wyżej ... (doradztwo inwestycyjne) Ale to tylko mój kontrargument do powyższej wypowiedzi, proszę nie wybiegać poza moje pytanie, z góry dziękuję.

moja przyjaciółka pracowała w Deloitte w doradztwie podatkowym, pod koniec zarabiała coś około 8 tys brutto, zaczynala od praktyk ale nie pamiętam ile to było. W PwC zarabiałam na praktykach (umowa zlecenie) 13 zł na godzine brutto, ładnych parę lat temu. Generalnie bardzo mocno odradzam wielką 4, niby zarobki dobre ale stres duży i zapieprz od rana do nocy. Jako praktykantka pracowałam po 11 godzin dziennie, a co dopiero mówić o pracownikach, którzy siedzieli też w weekendy? później pracowałam w Capgemini ale w dziale księgowym, więc nie znam zarobków doradców. Capgemini wspominam bardzo dobrze. Tu jest cały topik o Capie, może tam coś znajdziesz? http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=34487072&a=34487072&v=2&wv.x=2 Poszukaj w necie, na kafe raczej mało osób ci odpowie.

Dzięki wielkie, też tak myślałam, że tu raczej nikt mi nie odpowie, no ale Ty się znalazłaś :) Wiem, że to cieżka i stresujaca praca, ale jestem na to przygotowana, to jest to, co chcę robić w życiu. Bo to poniekąd też doradztwo inwestycyjne ... Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź!

Gość kapjemini
W capie atmosfera jest fajna.Management ma wyprane mózgi i zarobki pozostawiają wiele do życzenia ale warto sorbować.wiele zależny od klienta i konkretnego projektu