Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala_lodz

Jestem bisexualna?

Polecane posty

Ostatnio coraz czesciej nachodza mnie fantazje o sexie z kobieta... Hmmm... Tylko zupelnie nie wiem co tu zrobic zeby je zrealizowac... Bo przeciez nie zaczne dopytywac kolezanek czy moze by nie chcialy... Pomijajac fakt ze wiekszaosc jest w zwiazkach wiec to nie bylo by fair... Moze macie pomysl gdzie mozna poznac taka \"przyjaciolke\" A moze jakos stlumic te pragnienia... Tylko jak ? ;)

Gość filip z konopi
to dobrze że jesteś bi

Gość szkoda ze jestem z lodzi...
:(

Gość bejbe23
może byśmy się spotkała bardzo chciała bym się z Tobą kochać

Gość niewinnna
a ile masz lat malo_lodz??

Gość niewinnn
ja mam 23 lata i sie chyba robie mokra juz

Gość takaonaaaaaaaaaa
mi tez mokro

Gość Kulomiotacznikania
Widzę, że znów tylko gadanie a zero czynów? dlaczego k... tak jest?? jestem z woj. śląskiego też bi i co z tego???:)

Gość takaonaaaaaaaaaa
no i cisza temat umarł

Kulomiotacznikania wiesz gdyby jakas mila kolezanka z lodzi bylaby chetnato ja od razu juz bym sie z nia umowic chciala zeby sie poznac w realnym swiecie... tylko wbrew pozorom tutaj tez ciezko... nawet duzo osob o tym nie gada... a co dopiero kobiet... i konkretnie kobiet a nie podszywafacych sie facetow... ehhh :(

Gość takaonaaaaaaaaaa
ale powiedzcie czy jesli lubie ogladac filmy z kobietami i czasem fantazjuje o nich itp to jestem bi??fantazjuje o sexie np 2 kobiety plus facet lub ze kobieta mi dogadza.Mam faceta ,i chyba w realu nawet bym sie nie odwazyla pocałowac kobiety.wiec jetsem bi??

Gość takaonaaaaaaaaaa
ale to jest tak ze jak patrze na kobiete to ona nmi sie podoba itp tylko jak naprzyklad jestem podniecona to wtedy moja wyobraznia pracuje i zagladam wlasnie na takie topiki i czytam.to chyba taka fantazja zeby raz sprobowac z kobieta jak to jest .A wy probowałyscie??

ja probowalam pocalunku... i tyle.... ale chcialabym poznac jakas kolezanke... od tak... hmmm czy to w ogole jest realne ?

Gość takaonaaaaaaaaaa
i jak nie brzydzilas sie calowac??nie wiem czy to realne,czasem to sobie tak mysle ze jak bym byla naprawde pijana i kolezanka tez i gdyby ona cos zaproponowała i zaczeła sama mnie prowokowac to moze i bym sprobowała.potem chyba by był kac moralny

a ty brydzisz sie calowac z chlopakiem...wiesz dziwne pytanie... chyba jednak ty sama nie wiesz czego chcesz ;)

Gość takaonaaaaaaaaaa
no nie brzydze sie calowac.no ja sie zastanawiam jak to jest i tyle

wiesz mis ei wydaje ze to jest tak ze albo cie ktos pociaga albo nie... ;) tyle tylko ze w moim przypadku to moga byc faceci ale tez kobiety... oczywiscie nie z kazdym chcialabym sie calowac niezaleznie od plci... ale sa takie osobki ktore sprawiaja ze miekna mi nogi... i nie wiem jak mozna rozpatrywac to w kategorii \"nie brzydzilas sie\" ;)