Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wlasnie tylko....

Chce zrobic przerwe

Polecane posty

Wspołzyje od niecalych 4 miesiecy, ale tabletki biore juz ponad rok. W grudniu ide do ginegologa, zrobie usg jajnikow i poprosze o cytologie swoja pierwsza bo jeszcze nie mialam. Mam zamiar brac tabletki tak do marca. Zastanawiam sie najlepiej na jak dlugo zrobic przerwe, aby organim mogl odpoczac.

Gość bellergot
minimum 3 miesiace do pol roku, ale tak wogole to po co chcesz robic przerwe??? zrob wszytskie badania jezeli wyjda ok to bierz dalej!!! teraz dziewczyny biora i 10 lat!!!!

Gość odginekologaaaaaaa
wogole co to za lekarz co nie zrobil ci wczesniej cytologii skoro bierzezsz tabl od roku!!!!!????????????????????????// teraz to ty dziewczyno idz do innego ginekologa!!!!

no właśnie ja też myślę nad przerwą ale sama nie wiem. wiadomo, ze prezerwatywy nie są tak dobrym zabezpieczeniem i seks tez nie daje tyle satysfakcji

Gość gosiaczekrrrrr
ja biore 6 lat poki nie jestem gotowa na dziecko to bede brala dalej

poniewaz bylam dziewica a tabletki bralam z innej przyczyny, ale mialam wykonane wszytskie badania jak nalerzy usg jajnikow rowniez. badana jestem tez co 3 miesiace. Cytologie bede miala teraz bo niedawno rozpoczelam wspolzycie

a ginegologa nie mzienie bo do dobra lekarka ma dobry spzred i przed przepisaniem mialam robione szereg badan, to ze odrazu nie wykonala takiej cytologi nie bylo potrzeby bo nic sie nie dzialo