Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo wazneeeeeeee

DO stosujacych tabletki ANTY

Polecane posty

Gość bardzo wazneeeeeeee

lekarz przepisal mi harmonet ale w ulotce pisze ze jest niewskjazany dla palaczek, czy to tylko dotyczy harmonetu, czy moze w ogole wszystkie tabletki anty sa niewskazane dla paaczek? jak pisze w ulotkach tabletek, ktore stosujecie?

Gość bardzo wazneeeeeeee
uppppppppppp

jak sie bierze tabletki to nie powinno sie palic nie wazne czy harmonet czy inne

Gość bardzo wazneeeeeeee
kurcze tego to nie wiedzialam:(

to dziwenw - ginekolog w wywiadzie powinnien sie zapytac czy palisz i uprzedzic Cie o tym, ze sie nie powinno

Gość iga1234567834
a po harmonet przytylam 15 kg wic zmienialam na yasmin i waga wrocila do normy i tez pale

Gość moze byc
nie mówi sie pisze tylko jest napisane ... Ja biore tabletki pale i zyje wiec ty tez przezyjesz

Gość bardzo wazneeeeeeee
ginekolog wcale nie zrobila mi wywiadu! przepisala pierwsze lepsze! ja sie bardzo boje skutkow ubocznych, nie tylko przytycia, w sumie to ciagle sie waham czy zaczac zazywac te tabletki... mimo ze wykupilam nie jestem do konca przekonana:( chcialabym zeby mi biust urosl no i moj facet bardzo nalega zebym zaczela stosowac tabsy:(

Gość bellergot
tzreba bylo wybrac sie chociaz do tekiego gina co by wywiad przeprowadzil!!!! przy kazdych tabl nie powinno sie palic, ale znam duzo dziewczyn co pala i biora tabl anty... tyle ze trzeba uwazac i robic badania na krzepliwosc i obserowwac czy ci zyly nie wychodza! PS: moze to bedzie okazja aby rzucic palenie?