Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palec

Palcówa

Polecane posty

Gość palec

Pomozcie bo nie wiem jak sie za to "zabrac"... Jestem z dziewczyna od 8 miesiacy..... Probowalismy sexu ale.... moja dziewczyna strasznie panikuje i sie tego boi a wiec postanowłem dac jej na jakis czas spokoj. Pomyslalem ze w zamian za to moglbym zrobic jej palcowe zeby ja jakos do tego "przygotowac?" tylko nie wiem jak sie za to zabrac..... Prosze o jakies podpowiedzi jak zrobic to najlepiej ( jak bedzie poludnie, czy moze lepiej wieczorem z fajnym nastrojem, zrobic to szybko czy wolno, mocno czy delikatnie, zwilzyc czyms palce(czym) na stojaco czy lezaco) i takie tam..... prosze bardzo o pomoc. Z góry dzieki ;)

zasada jest jedna :D siedem razy po dwa razy osiem razy raz po raz o polnocy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz ... a pozniej to juz bedzie Cię prosila tylko o więcej ;)

Obojętnie kiedy będziesz chciał to zrobić. Najlepiej zebyście oboje byli rozpaleni czy coś ;) Gdy lezycie razem, możesz zacząć ją przytulac całować itp aż dojdziesz TAM ( :) ) a to czy będziesz robić to delikatnie czy mocno,zależy tylko od tego jak jest dobrze twojej dziewczynie. Możesz ją wtedy obserwować i wtedy zobaczysz kiedy jest jej dobrze. Jeśli nie jest tam wilgotna, możesz po prostu obślinic palec /palce i po problemie;)

Gość Jolkana
Najlepiej zrób jej delikatną minetkę a do tego paluszek w cipeczce ,ale włóż go dopiero jak będzie mocno wilgotna.

Gość xxxxxgen
O tak mineta dobrze wykonana jest the beast .

Gość pale
Dziekuje wam bardzo;) Możecie jeszce opisac(to prosba raczej do chłopakow) jak bylo w waszym przypadku tz jak do tego doszło. Heh no a dziewczyny..... jak sie czuły. Lepsiejsza mineta czy palcowa?Jak wedlug was?

Gość facet_nom
Minetka. Jesli masz sprawny język to powinna odpłynąć, przynajmniej moja tak ma :) Powiem Ci tak, cokolwiek bedziesz chciał jej zrobic to pamiętaj stary ze kobiety są delikatne, szczególnie w tamtych "okolicach" więc: Pazurki obcięte i do palcówki weź zjedz pilniczkiem te 2 paznokcie troszke (pozycz od siorki), kiedys miałem przypadek ze zrobil sie taki "zadzior" i on ją strasznie drapał i to było gorsze niz nie wiem co..... Oczywiscie ogól sie porządnie. Nie ma nic gorszego niz drapiący zarostem laske podczas minetki facet. Podobno beznadzieja. Ja tam robie języczkiem, jak dobrze poszukasz to jest tam taki punktcik i jak zaczniesz bo mocno naciskac tym jezykiem lub palcem i lizać to stary ..... dobrze ze mam silne włosy, bo juz bym ich nie mial :) hehe Swoją drogą nie wkładaj paluchów gdy ona nie jest "mokra", bo one tego nie lubią no i najlepiej weź z nia pogadaj podczas tego i niech Ci powie: Jak ona lubi najbardziej, wtedy sprawa jest jasna. powodzenia.

Gość palec
kurde, postanowilem sprobowac z ta palcowka najpierw na sobie, Poslinilem palec, wsadzilem sobie do tylka, nie chcial poczatkowo wejsc ale w kocu sie udalo, poruszalem troche i... nic, to wcale nie jest fajne, a jak wyciagnalem palec to byl caly brazowy

Gość gość
A kurde, ten gość ma chyba 15 lat. Dzieci biorą sie za sex, żenua:o

Gość facet_nom
to teraz weź go obliż !!! Odjazd murowany !!

Gość komplex xd
robilem pare razy mojej dziewczynie palcowke i bylo nawet fajnie ale chcialbym jej sprawic wieksza przyjemnosc tylko nie wiem jak? pomozciei piszcie!!!!

Gość xxxxdedevrt-vb
wsadz jej doniczke w psioche

Gość ggoscxość
nienawidze palcowy to obrzydliwe to pisze dziewczyna