Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siarra

sprzedaz lodow z przyczepy

Polecane posty

Gość Siarra

Witam w naszym kraju roznie sie dzieje i z finansami tez ciezko. Tak sobie wymyslilem ze moze w sezonie letnim bede krecil lody :-) a w zasadzie to je sprzedawal. chcialem zakupic zaadaptowana do tego celu przyczepe. posiada ona maszyne do lodow wloskich, zamrazarke, rozne szafki, czyste blaty, no wogole jest po remoncie i ladnie wyglada. W dodatku jest mala ok 3m. Moje zapytanie jest takie czy kos ma lub mial doczynienia z tym tematem. Mianowicie jakie trzeba spelniac warunki i czy sa jakies przeciwwsakazania. Oczywiscie juz troche zasiegnolem informacji i wiem ze np. lepiej sprzedawac gotowe produkty niz samemu robic. ale chodzi mi o inne prowne kryteria czy sanepid. czy moze trzeba to zarejestrowac w jakis specjalny sposob aby nie bylo zbyt wiele wymagan. Bardzo bede wdzieczny za jakie kolwiek informacje. Pozdrawiam

Gość gość
A masz maszynę do lodów które będziesz mógł sprzedawać z przyczepy? Bo to też bardzo ważna sprawa od której trzeba zacząć, zobacz na www.VegaGastro.l teraz mają fajne promocje.